Пир по време на чума: Слави Трифонов прибра 60 000 лева от Варна!

https://goreshto.net/novini/pir-po-vreme-na-chuma-slavi-trifonov-pribra-60-000-leva-ot-varna/49507 Goreshto.net
Пир по време на чума: Слави Трифонов прибра 60 000 лева от Варна!

Слави Трифонов и Ку-ку бенд си тръгнаха с 60 000 лева за два часа!

60 000 лева за няма и два часа - тази колосална сума прибраха от Варна Слави Трифонов и неговите авери от Ку-ку бенд. Те бяха поканени да пеят на частно парти по случай рождения ден на мастит варненски богаташ, който им наброи рекордната сума за участието в тържеството.

Около два часа Слави Трифонов пял на ушенце на баровеца, който не спирал да му бута пачки в джоба на ризата. На купона присъствали множество бизнесмени от морската столица, както и няколко руски олигарси, които постоянно поръчвали руски песни от Слави Трифонов. Разбира се, Дългия нямал никакъв проблем с репертоара на братушките и с удоволствие пеел на руски - още повече, че "натежал" с кило от пачките, които прибрал.

[caption id="attachment_5638" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Вместо на Слави Трифонов, въпросният баровец можеше да дари парите на бедстващите[/caption]

Дотук нищо лошо, казват запознати с разгулното тържество и веселба на варненския баровец, но не можеше ли да го кара по-скромно като знае какво преживява Варна в момента и колко хора не могат да намерят къде да прекарат нощта. Припомняме, че трагедията със страшното наводнение във Варна отне 13 човешки живота, сред които и на деца, а десетки семейства остави без домове.

"Какъв човек трябва да си, за да организираш пир по време на чума?! Да се забавляваш и да хвърляш хилядарки, че и милиони, когато на крачка от теб майки плачат за децата си, а бащи са пред самоубийство, защото семействата им са останали без покрив над главата. Не е редно това да се случва, макар че в тази страна вече нищо никого не учудва", коментират възмутени варненци.

И с пълно право, тъй като поне от уважение към мъката на хората, някои разглезени богаташи биха могли да си спестят капризите, или поне да поизчакат с тях. Защото вместо 60 000 лева на Слави Трифонов и момчетата от Ку-ку бенд, можеха да дарят тези пари на семейства, чиито живот и бъдеще да бъдат спасени.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.