Пищният модел Пам Велидис разкри един от огромните си проблеми!

https://goreshto.net/novini/pishtniyat-model-pam-velidis-razkri-edin-ot-ogromnite-si-problemi/51721 Goreshto.net
Пищният модел Пам Велидис разкри един от огромните си проблеми!

Пам Велидис разкри един от проблемите на пищните форми!

Пищният, но чаровен модел Пам Велидис сподели в мрежата един от големите си проблеми - постигнати, благодарение на по-пухкавата й фигура. Ето какво терзае сладураната:

"Аз съм жена при това такава, която носи чашка D. Все още не съм се възползвала от идеята в миналогодишната кампания на Иван & Андрей да забременея, за да постигна чашка С затова кротко си живея с тези габарити.

Така. Знаете ли какъв е един от най-големите кошмари на жени като мен? Женските ризи. Ти си поръчваш женска риза, която те убеждават, че е твой размер. Тя пристига и е твой размер навсякъде освен в областта на бюста. Шият ти по поръчка и пак се получава същото нещо. Точно в тази област винаги съществува едно копче, което изглежда като мъж, който иска непреодолимо да скъса с теб или да те скъса, или и двете едновременно. Травмата идва от това, че мотивацията на копчето да се поддаде на своето желание, да се откъсне и да освободи напрежението в сърдечната ти област се случва винаги в най-неподходящи моменти... Например Памчето размахва ръце и се обяснява с важен клиент и копчето просто изхвърча в посока красивите сини очи на този човек и всичко отива по дяволите... Рисковете на професията ще кажете, рисковете на бюста и съвременните проблеми и опасности свързани със зрението. Общо взето като оставя някой почти без зрение след това и да му се извинявам, и гола да му стоя полза няма, а не е като да не си заслужава гледката", сподели Пам Велидис. 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.