Пияната Магда се зарече: Повече няма да бъда водеща

https://goreshto.net/novini/piyanata-magda-se-zareche-poveche-nyama-da-bada-vodeshta/49237 Goreshto.net
Пияната Магда се зарече: Повече няма да бъда водеща

Заради многобройните осмивания и критики, Магда се зарече повече да не приема никога предложения да бъде водеща на каквито и да е мероприятия

Магда няма повече да бъде водеща на подобни мероприятия като Годишните награди на "Планета". Преди няколко дни тя бе разкъсана от всички медии по отношение на действията си на концерта. Заради това Магда се зарича да не приема повече предложения, различни от изявите й като певица.

[caption id="attachment_3560" align="alignright" width="300"]Магда се отказа от воденето на церемонии Магда се отказа от воденето на церемонии[/caption]

Представянето на Магда като водеща действително бе трагично. Тя сбърка многократно имената както на изпълнители, така и на песни. Блондинката срещна огромни затруднения при произнасянето на доста гости, които връчиха награди, видя Goreshto.net. При произнасянето на победителката в категорията за балада на 2013 г., Магда стана за смях, започвайки да пее собствена песен, преди да обяви номинираните. Отгоре на всичко красавицата леко пъшкаше при говоренето си, сякаш се напряга да го прави, което е характерно за нетрезво състояние.  Затова се породи слухът, че хубавицата е била пияна на сцената.

Разбира се, Магда отрече подобни неща и заяви пред Blife, че просто е била много притеснена. Малко е трудно обаче да повярваме на това й твърдение. Очевидно бе, че имаше и нещо повече. Дори се разнесе още по-шокиращ слух за отвратителното й представяне като водеща, свързан с наркотици.

Всичко това обаче остава в сферата на предположенията. Магда все пак се зарече да не бъде водеща никога повече и може би ще направи услуга на всички ни.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.