Плащайте с благодарност високите сметки! Това ще ви донесе богатство (Вижте кой разяри мрежата с наглостта си)

https://goreshto.net/novini/plashtayte-s-blagodarnost-visokite-smetki-tova-shte-vi-donese-bogatstvo-vizhte-koy-razyari-mrezhata-s-naglostta-si/50431 Goreshto.net
Плащайте с благодарност високите сметки! Това ще ви донесе богатство (Вижте кой разяри мрежата с наглостта си)

Всеки иска да живее в охолство и да бъде богат, но малцина знаят как да го постигнат! - Радвайте се на високите сметки!

Едва ли има човек, който да не иска джобът му да набъбне и банковата му сметка да нарасне. За жалост обаче, в България това става все по-трудно, да не кажем и невъзможно. Нооо.... появи се човек, който безплатно и нагледно ни обясни как да привлечем парите в дома си. Спазвайки следните "безценни" и "изпитани" правила, съвсем скоро ще се събудим като богати хора. Разбира се, ако не само повтаряме, но и почувстваме нещата. И ги изпълним точно според указанията. Най-важното и едва ли не на първо място е да плащаме с наслада, благодарност и радост високите си сметки за ток, вода, парно, данъци и прочие. Да, правилно четете. Тези "мъдрости" буквално взривиха мрежата и излязоха от устата на неповторимата Наталия Кобилкина. При това безплатно. Без да ни се налага да й платим по 200 лева за семинар, рускинята ни посъветва, че трябва да се научим да не роптаем срещу високите сметки. А да ги приемаме все по-доволни.

"Трябва да се научите да бъдете благодарни за всичките сметки, които плащате. Но наистина да изпитате тази благодарност. Колкото по-искрено се радвате на сметките си, толкова повече пари ще привличате и ще идват при вас.

Ако мрънкате и недоволствате от това, че сметките ви са високи и си "стискате" парите, то те ще бягат и ще се изплъзват от вас", гръмко обяви Наталия Кобилкина.

Освен радост от високите сметки, тя съветва да посещаваме ултра скъпи магазини, в които преспокойно да мерим дрехи, бижута и каквото ни хареса. Дори да отидем и да направим тест-драйв с мечтаната от нас кола. Така ще усетим вибрацията на скъпите неща и ще се почувстваме в кожата на богат човек, а парите няма да закъснеят. Плюс това е задължително да оставяме щедри бакшиши в таксито, в магазина, в ресторанта и навсякъде, където можем. За да се събудим скоро богати, разбира се. Съветите на Наталия Кобилкина не просто взривиха, те разяриха мрежата. Потребители не скриха дори желанието си да удушат със собствените си ръце тази "мъдра" жена. "Да обясни тая кукундрела всички тези простотии на човек с 200 лева пенсия или с 500 лева заплата. Това нейното не е ненормално, то е нагло и престъпно. Ама ние сме луди, че я търпим още в страната си. Да си хваща багажа и с ритник към Русия, там й е мястото", гневят се потребители по форумите. сметки

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.