Побесня: Лили Иванова скочи срещу Глория и Преслава!

https://goreshto.net/novini/pobesnya-lili-ivanova-skochi-sreshtu-gloriya-i-preslava/49248 Goreshto.net
Побесня: Лили Иванова скочи срещу Глория и Преслава!

Лили Иванова обяви открита война на чалгаджийките!

Открита война на чалгаджийките и най-вече на Глория и Преслава, обяви примата на българската естрадна музика Лили Иванова. Великата Лили е бясна, че певици от лекия жанр се издържат на неин гръб като трупат дивиденти от нейни песни.

Разбрала, че често пъти в нощните клубове Глория, Преслава, а и певици като Емилия и Анелия изпълняват някои от най-големите й хитове, Лили Иванова наистина побесняла. Тя настояла да потърси правата си и чрез юридическа помощ, ако се наложи, да забрани на други певици да пеят песните й.

[caption id="attachment_3657" align="alignright" width="300"]Лили Иванова бясна на Глория, Преслава и сие Лили Иванова бясна на Глория, Преслава и сие[/caption]

"На какво прилича това?! Аз пея ли техни песни?! Но дори да си решил да изпълняваш хитовете на друг изпълнител, не е ли редно преди това да се допиташ до него, да го информираш и да помолиш за разрешение?! Всичко останало е нагло, нахално и непочтено!", отсякла Лили Иванова и се зарекла да търси правата си докрай.

Самите фолк диви също неведнъж са признавали, че по време на участията си в заведенията изпълняват песни от големите хитове на Лили Иванова, защото знаят, че те се харесват много на публиката. По този начин обаче, те вдигат рейтинга си, а и си докарват много солидни хонорари от подпийнали и разчувствани клиенти, на гърба на голямата Лили Иванова. Която, от тази гледна точка, е в пълното си право да се сърди, коментират феновете й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.