Подаръкът за родителката на убитата Алекс, който разплака интернет /ВИДЕО/

https://goreshto.net/novini/podarakat-za-roditelkata-na-ubitata-aleks-koyto-razplaka-internet-video/49343 Goreshto.net
Подаръкът за родителката на убитата Алекс, който разплака интернет /ВИДЕО/

В интернет се появи видео с избрани моменти от живота на малката Алекс, който е подарък за клетата Ева

Приятели на семейството на Александра, която бе убита звезрски в Поморие, подариха на родителката Ева видеоклип със снимки на момиченцето. Видеото е трогателно. В него има избрани моменти от живота на Алекс. Детето е показано с родителите си, с приятели, в училище, на най-различни места и навсякъде е с широка усмивка. Изключително лъчезарно дете, което избягва конфликтите - като такава ще бъде запомнена 8-годишната Алекс и такава е показана и в подаръка-видео.

[caption id="attachment_4383" align="alignright" width="300"]Алекс от Поморие Алекс от Поморие[/caption]

Goreshto.net припомня, че малката Александра бе открита удушена в дома на Атанаска Георгиева, заради което в момента жената е задържана от полицията и се очаква да получи доживотна присъда. Мотивите на Атанаска обаче все още не са напълно ясни. Тя има умствени проблеми, но не е напълно сигурно, че точно те са станали причина за смъртта на Алекс.

Видеото е наистина трогателно и мнозина в социалните мрежи вече споделиха, че са плакали на него. Снимките вървят на прочувствената песен "Я кажи ми, облаче ле бяло", която в случая се изпълнява от Глория. Предоставяме на вниманието ви подаръка за Ева, който може да разплаче всекиго.

P.S. Мир на душата на малкото ангелче Александра от Поморие!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.