Подигравката на Слави с Радина Кърджилова

https://goreshto.net/novini/podigravkata-na-slavi-s-radina-kardzhilova/49302 Goreshto.net
Подигравката на Слави с Радина Кърджилова

Слави Трифонов се надсмива на всеки и всичко в своето шоу и така е от години! Подобна съдба сполетя и Радина Кърджилова!

Колко ли са известните личности, с които Слави Трифонов си е правил гаргара в шоуто си през всичките години на екран в bTV?! Твърде много са и няма как да ги преброим.

Поредната жертва на шоумена стана прелестната Радина Кърджилова. В едно от предаванията му през тази седмица зрителите видяха как красивата актриса е главен герой на смешна история, която се разказва в "Шоуто на Слави", видя Goreshto.net.

[caption id="attachment_4067" align="alignright" width="300"]Красавицата Радина Кърджилова Красавицата Радина Кърджилова[/caption]

Сценаристите на Трифонов използваха приказката "Снежанка" и се получи доста смешно, но и подигравателно за Сиана от "Стъклен дом". Снежанка запитала огледалцето коя е най-красива на света. То се зачудило малко, но после отговорило без никакво съмнение: Най-красивата е Радина Кърджилова, ако Деян Донков спре да я бие.

Така в "Шоуто на Слави" си направиха шега за сметка на влюбената двойка. От години се говори, че Донков поступва Радина Кърджилова, но официално няма изявление на актрисата по този въпрос. Това обаче не спира нито Слави Трифонов, нито други предавания да се надсмиват над любовта между двамата, защото изглежда явно, че Радина търпи неприятни моменти върху себе си от Деян.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.