Подпали мрежата: Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно за... 20 дни! (няма да познаете себе си)

https://goreshto.net/novini/podpali-mrezhata-d-r-emilova-razkri-kak-da-otslabnem-rekordno-za-20-dni-nyama-da-poznaete-sebe-si/49789 Goreshto.net
Подпали мрежата: Д-р Емилова разкри как да отслабнем рекордно за... 20 дни! (няма да познаете себе си)

Д-р Емилова посочи как да се върнем във форма за лятото!

Популярната д-р Емилова от години е нещо като гуру за звездите, а и за обикновените хора. През кабинета и центъра й са минали хиляди, които искат да се отърват от излишните килограми. За много хора обаче не е възможно да отделят от месечния си бюджет, за да се отдадат на релакс и точно определен режим в така наречения "дебелариум". За тази цел д-р Емилова даде безценен съвет. Тя посочи как само за периода от 15-20 дни можем да постигнем не отслабване, а наистина рекордно отслабване. Толкова видимо, че няма да се познаем след това. Разбира се, режимът за тези дни е строго определен, но пък красотата и здравето изискват и своите малки жертви. И така. Определете си дата и започнете - все пак почивката на море наближава. За тези двадесетина дни трябва да се храним единствено и само с плодове и чай. Както и да приемаме достатъчно количество вода, разбира се. Всеки ден са позволени по два килограма плодове, както и четири билкови чая с мед. Хапва се така, че през два часа трябва да се редуват плод и чай. По този начин в стомаха винаги ще има храна и няма да усещаме вълчи глад. Позволява се по една кафена лъжичка мед, не повече, във всеки чай. Ако можете да изпиете обаче един или два чисти, без подсладител, е повече от прекрасно. Отслабването на д-р Емилова става видно още през първите дни от тази диета. Тя обаче уточнява, че това не са стопени мазнини, а изхвърляне на излишната вода от тялото. Горенето и чистенето на мазнини идва около 8-10 ден. А оттам нататък до 20-ия слабеем наистина феноменално. В никакъв случай обаче след диетата не бива да се нахвърляме върху храната като диви животни, а трябва да си направим захранване. Добре е седем дни да хапваме повече салати и супички, а не тежки храни. Оттам насетне, всяка седмица трябва да имаме само един ден на чай и мед, за да поддържаме теглото си и да попречим на повторно напълняване.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.