Подпали я! Деян Донков изля цялата си мъжка мощ върху Радина

https://goreshto.net/novini/podpali-ya-deyan-donkov-izlya-cyalata-si-mazhka-mosht-varhu-radina/49617 Goreshto.net
Подпали я! Деян Донков изля цялата си мъжка мощ върху Радина

Деян Донков правел неописуеми неща за Радина Кърджилова!

Любовната тръпка между Радина и Деян още е жива и то в най-пълна сила. Двамата актьори в момента се забавляват на морето, но това не е просто забавление. Очевидци твърдят, че Деян Донков причинявал такива неща на приятелката си, че всяка жена искала да бъде на нейно място, научи Goreshto.net. Удоволствието направо бликало от лицето на младата актриса. В някои мигове двамата даже не можели да стигнат до стаята си и се отдавали на насладата направо в морето, твърдят слуховете.

[caption id="attachment_6439" align="alignright" width="300"]Радина се радва на лятната мъжка енергия на Деян Донков Радина се радва на лятната мъжка енергия на Деян Донков[/caption]

Деян Донков бил истински звяр, в добрия смисъл, що се отнася до жените. Бившата му съпруга многократно се е хвалела на прителки преди с подвизите на мъжа си. Радина Кърджилова е малко по-затворен тип човек и не обича да споделя така лични за нея неща. Това, което се случва на лятната им почивка обаче, издава всичко.

"Познавам Деян Донков от дете. Винаги е бил много енергичен и странен човек. Той пренесе тези свои характеристики от характера си както в професионален план, така и в любовен. Което е наистина страхотно." - споделя познат на актьора.

Очаква се още около седмица Деян Донков да побърква от любов Радина Кърджилова, след което двамата да се завърнат в далеч по-скучната им родна София.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.