Показа си рогата! Яна постъпи жестоко към Петко!

https://goreshto.net/novini/pokaza-si-rogata-yana-postapi-zhestoko-kam-petko/49168 Goreshto.net
Показа си рогата! Яна постъпи жестоко към Петко!

Яна Акимова накрая си показа рогата, скандалът е голям!

Танцьорката Яна Акимова беше влязла в образа на невинно ангелче и остана в него няколко месеца след сватбата си с бизнесмена Петко Димитров. Днес обаче на ангелчето му пораснаха рога и опашка. И то разкри дяволския с нрав.

Танцьорката, която призна, че чака първото си дете от Петко, започна да си позволява много неща и то недопустими. Като например да отделиш сина от родния му баща. Тъкмо това направи тя с детето на Петко от Мария Игнатова, защото ревността й към чаровната водеща на "Господари на ефира" не стихва.

qnaДетето постоянно й напомняло за любовта на Петко към Мария, на чиито малък пръст Яна осъзнава, че не може да стъпи. Това постоянно увеличавала злобата й и накрая решила как да се отърве от момченцето.

Акимова постоянно повтаряла на Петко, че синът му е шумен и пречи на спокойствието, което й било жизнено необходимо по време на бременността. А Петко, притеснен от вечното мрънкане за здравето й, се принудил да разреди срещите с първородния си син.

И така, заради Яна, в историята ощетени остават трима - Петко, Мария и детето им. Колко точно голям егоист трябва да си, за да им причиниш това, чудят се близки на Петко Димитров.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.