Показаха езичето на Камелия пред цяла България /ФОТО/

https://goreshto.net/novini/pokazaha-ezicheto-na-kameliya-pred-cyala-balgariya-foto/49183 Goreshto.net
Показаха езичето на Камелия пред цяла България /ФОТО/

Facebook отново ни напомни за великолепната Ками

За пореден път показаха езичето на Камелия пред цяла България. Това направи списание Story, което публикува във Facebook  страницата си снимка на Ками с любимия й Цветин. Именно двамата са основната тема на новия брой. Става въпрос за тяхната любов, която трае вече 17 години. Фолк дивата многократно е признавала, че Цвети е единственият човек изобщо, пред когото се е разкривала напълно.

[caption id="attachment_3031" align="aligncenter" width="300"]Kami Камелия прикова погледите във Facebook[/caption]

Самата снимка е направена преди няколко години. От Story обаче явно са счели запо-приятно да покажат именно нея в новия си брой. Там Ками е с доста хумористична физиономия. Ками е направила зайче с две ръце и е показала езичето си. Вижте смешната снимка на Камелия и Цветин!

[caption id="attachment_3033" align="aligncenter" width="275"]Kami-Cveti Безкрайно сладката Ками показва чувство за хумор[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.