Поклон! Кичка Бодурова отряза "ВИП Брадър" с най-великия аргумент

https://goreshto.net/novini/poklon-kichka-bodurova-otryaza-vip-bradar-s-nay-velikiya-argument/49613 Goreshto.net
Поклон! Кичка Бодурова отряза "ВИП Брадър" с най-великия аргумент

Кичка Бодурова доказа уникалната си класа! Браво на една велика българка!

"Не искам да участвам в шоу, което няма нищо общо с музиката. Не ме интересува хонорарът, даже не съм питала за него. Не смятам, че парите движат света и че трябва те да са основната цел, за да участваш в някакъв телевизионен проект или където и да било. Затова изобщо не съм преговаряла с продуцентите на "ВИП Брадър". Колкото и да ми предложат, няма да ги приема. Не искам да се унижавам по телевизията." - са великите думи на Кичка Бодурова, научи Goreshto.net.

[caption id="attachment_6411" align="alignright" width="300"]Величието на Кичка Бодурова накара България да й се поклони! Величието на Кичка Бодурова накара България да й се поклони![/caption]

Браво на родната ни звезда. Тя доказа, че известните личности от нейното поколение са имали всички основания да станат известни. Всъщност Кичка е безкрайно разочарована от участието си в "Музикална академия", където бе злепоставена нарочно от продуцентите, за да стане част от интригите, пише Skandalno.net. А единственото, което Бодурова е желаела тогава, е да върши неща, свързани с музиката. Затова певицата се зарича, че повече никога няма влезе в риалити формат и парите изобщо не я интересуват. Поклон!

Кичка Бодурова ще остави излагацията във "ВИП Брадър" на по-млади звезди като Жени Калканджиева, която вече се изложи достатъчно в друго риалити шоу.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.