Полудя ли: Щерката на Гала шокира всички с тези СНИМКИ! (Мари Будева замяза на силиконка - виж тук)

https://goreshto.net/novini/poludya-li-shterkata-na-gala-shokira-vsichki-s-tezi-snimki-mari-budeva-zamyaza-na-silikonka-vizh-tuk-2/50227 Goreshto.net
Полудя ли: Щерката на Гала шокира всички с тези СНИМКИ! (Мари Будева замяза на силиконка - виж тук)

Щерката на Гала - Мари Будева предизвика доста противоречиви коментари в мрежата!

Какво става с това момиче, полудя ли?! Това се питат мнозина, видели последните снимки на щерката на Гала в мрежата. Младата и красива Мари Будева, която доскоро будеше единствено възхищение у околните, днес ги сащиса. Мнозина я определиха на силиконка и я осъдиха, че подражава на най-пошлото и грозно у нас. Повод за това е фотосът, на който Мари Будева се е снимала без дрехи. Само с черно бельо, кърпа на главата и бутилка скъпарско шампанско. От това, с което се фукат предимно чалгаджийките, тунингованите гърли и златотърсачките. Ясно е, че дъщерята на Гала не е нито едно от тях, но е озадачаващо, че се опитва да имитира селфитата и фотосесиите им. "Не и Мари! Не и това свястно, възпитано и читаво дете. Как можа да се докара така и да се щракне като Джулиана Гани или Ася Капчикова?! Ако те целенасочено се правят на маймуни, защо Марито ги копира?! И да не е целяла това, то се вижда с просто око. Каква ти е идеята да се снимаш без дрехи, че и да се пуснеш в мрежата?! Може да го прави, разбира се, вече е голяма. Но има неща като лични снимки и лично пространство - тях не ги размахваш пред всеки. Не и ако не искаш да те одумват", коментират потребители по форумите. Очевидно е, че щерката на Гала се е снимала в присъствието на гаджето си Константин Маринов - наследникът на Джуджи. Двамата са посрещнали Нова година заедно, а връзката им датира от вече няколко години. Не можем да отречем, че Мари Будева си е същата красавица, каквато е била винаги. Може би само гримът й идва в повечко, или просто не сме свикнали да я виждаме в такава светлина. "Оставете момичето на мира! Ясно е, че ще порасне. Не може цял живот да бъде бебето на Гала. Студентка е вече, нормално е да иска да се променя, да се гримира, да бъде истинска жена. Важното е каква е отвътре, а не как се е снимала веднъж", усилено я защитават пък мнозина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.