Помните ли брадърката Зара?! (вижте в какво се превърна любимата на Христо Сираков)

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-bradarkata-zara-vizhte-v-kakvo-se-prevarna-lyubimata-na-hristo-sirakov/50556 Goreshto.net
Помните ли брадърката Зара?! (вижте в какво се превърна любимата на Христо Сираков)

Зара винаги е била голямата слабост на Ицо Стоте манекенки!

Помните ли брадърката Зара - чаровницата, която влезе в Къщата на първия Биг Брадър и успя да омае барабата Найден. А след шоуто вратите й се отвориха и тя се прицели доста по-високо, в Христо Сираков. Милионерът и виден плейбой така се прехласна по Зара, че изневери на принципите си. Двамата имаха една наистина дълга и сериозна връзка. А след разпада й, която бе заради възрастовите им различия, Ицо Стоте манекенки винаги е признавал, че това момиче му е слабост. "Влюбих се в Зара истински, до днес тя е много специална за мен", сподели преди време Сираков. И уточни, че не само визията, но умът и чепатият характер на брюнетката са го опитомили. Е, оттогава минаха много години, а към днешна дата Зара е вече омъжена за австралиец. Тя рядко се задържа в родината, но феновете й следят всичко за нея в социалните мрежи. Тъкмо последните й снимки там обаче хвърлиха в потрес не един и двама. Защото се оказа, че Зара не е онази, която беше. Става дума за чисто физическия й вид, който е доста загрубял. Признаваме, че младата дама има перфектно тяло и много поддържано. Тя не спира да спортува и да се храни здравословно, предимно с плодове и зеленчуци. Манията й по тежестите и фитнеса обаче започва да й пави лоша услуга. Зара до такава степен е стопила всички мазнинки по себе си, че вече не се радва на хубавата женствена фигура. В коментарите в мрежата все по-често срещаме препоръки към нея да се вземе в ръце и да си върне извивките и грацията. Защото с този широк гръб и тези плочки и изразени мускули, тялото й повече приличало на мъжко, пише вестник "Галерия". "Прекрасна си, Зарче, но отпусни го малко това напрежение и разреди посещенията във фитнес залите. Иначе съвсем ще заприличаш на момче, вместо на онази красавица, която си", съветват я потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.