Помните ли Дядо Влайчо: Чак след 30 години разкриха състава на неговия мехлем чудо! (лек за дископатия, диабетно стъпало, шипове и...)

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-dyado-vlaycho-chak-sled-30-godini-razkriha-sastava-na-negoviya-mehlem-chudo-lek-za-diskopatiya-diabetno-stapalo-shipove-i/50097 Goreshto.net
Помните ли Дядо Влайчо: Чак след 30 години разкриха състава на неговия мехлем чудо! (лек за дископатия, диабетно стъпало, шипове и...)

Малцина са били запознати с мехлема чудо на Дядо Влайчо, който е дар за всички българи!

Дядо Влайчо - роден през 1894-та в село Коньово и починал през 1981-ва, той е известен като най-великия пророк, раждал се по нашите земи. Именно Дядо Влайчо е предсказал старта на Балканската война, както и имената на тези, които ще се върнат живи от фронта. Бедите му идват след предсказването на гибелта на Георги Димитров, заради което е изпратен да лежи в Белене. Класация на големите родни пророци поставя дори Ванга след Дядо Влайчо. Разбира се, всеки има правото да вярва и тачи този, който му е на сърце. Затова и не се наемаме да даваме изводи кой е по-голям от всички велики лечители и гадатели по нашите земи.

Днес обаче ще ви подарим рецептата за мехлема чудо на Дядо Влайчо. Той е един, но лекува безотказно шипове, дископатия, диабетно стъпало, екземи, лишеи и множество други болежки по тялото. Точната рецепта е разкрита чак 30 и няколко години след гибелта му. Добре е да я знаем, помним и употребяваме.

Това мазило на Дядо Влайчо се прави от сто грама свинска мас, четири глави лук, една трета домашен сапун или сапун "Бебе", 50 грама борова смола и 30 грама пчелен восък. Поставя се маста в съд на котлона, а лука се бели и пасира. След това го добавяме към маста и непрекъснато бъркаме с дървена лъжица. След като той се задуши, се добавя и една трета от настъргания сапун, заедно с настърганата борова смола и счукания пчелен восък. Продължаваме да варим на слаб огън и пак да бъркаме непрекъснато за около 20 минутки. След като е готово, сваляме от огъня. И веднага си прецеждаме сместа през тензух или марля от няколко пласта. След това мехлема го изсипваме в буркан с винт - забележете, че още докато го сипваме, той почти веднага се стяга в стъкления буркан. Пази се на тъмно и студено място.

Всеки път, когато го използваме, първо си взимаме едно парче памучен плат, тензух или марля - толкова големи, че да покрият болезнения участък от тялото ни. След това с нож си взимаме от мехлема на Дядо Влайчо и го размазваме върху тъканта, а не директно върху кожата ни.

Поставяме го върху мястото, покриваме с парче от найлон и увиваме с бинт или залепяме с лепенка. Проверете и ще видите, че през времето, когато мехлемът е попивал в кожата, по парчето тъкан е изтеглена лимфа или гной. Което показва, че процесът на оздравяване вече е започнал. Най-добре е мехлемът да се маже през нощта. А на другия ден мястото да бъде намазано с малко мас, за да се успокои и да започне да заздравява.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.