Помните ли Георги Веселинов от "Женените": Ето какво се случва с него днес! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-georgi-veselinov-ot-zhenenite-eto-kakvo-se-sluchva-s-nego-dnes-vizh-tuk/51042 Goreshto.net
Помните ли Георги Веселинов от "Женените": Ето какво се случва с него днес! (виж тук)

Георги Веселинов от "Женени от пръв поглед" се радва на прекрасно семейство!

Помните ли Георги Веселинов от първия сезон на "Женени от пръв поглед"?! Тогава той не се спогоди с избраницата си Гергана Капзамалова, но днес е повече от щастлив. С работата си, съпругата си Поли и разкошната им малка дъщеричка. Георги продължава да е активен в социалната мрежа, но не с безсмислени постове, а с реални и социални проблеми. Като този, който изложи на вниманието на институции и потребители днес: "Приятели, близо до вкъщи, пред район Оборище, има един билборд, който мене ми се чини доста опасен, може и да бъркам, а може и да не бъркам. И понеже съм съвестен гражданин (от провинцията), подадох сигнал. И тука сега, искам да ви обясния как минават дните на един сигнал. Първо аз го изпращам на контактния център на общината. Там една служителка го поема и го разпределя -> на дирекция АПП. Гугъл вика това е Дирекция Аварийна Помощ и Превенция. Звучат ми като точните хора. Но не! Те препредават сигнала на Дирекция Строителен Общински Контрол. Ще си кажете "те са хората". Но не! Те препредават сигнала до кмета на Район Оборище и го молят подчинените му служители да направят проверка. И ако кмета удоволетвори молбата им, ще препрати сигнала на подопечните си - те да проверят. И така един месец по-късно, моят сигнал обиколи дирекциите и се върна там откъдето тръгна. Хубавото е, че билбордът си стои и чака. Поуката е, че ние с вас плащаме заплатите на едни експерти в дирекция аварийна помощ и превенция и дирекция строителен контрол, за да пишат писма помежду си, но и и да излязат и кажат "да този билборд е опасен, да се махне" или "не, не е опасен, case closed". И баш-поуката: ако не бях подавал сигнал, щях да ви спестя тез пари, ама ей ме на - съвестен гражданин!", сподели Георги Веселинов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.