Помните ли го? Той стана хит в "Гласът на България", а сега с него се случва нещо невероятно!

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-go-toy-stana-hit-v-glasat-na-balgariya-a-sega-s-nego-se-sluchva-neshto-neveroyatno/50075 Goreshto.net
Помните ли го? Той стана хит в "Гласът на България", а сега с него се случва нещо невероятно!

"Гласът на България" се оказа голям трамплин за мнозина!

Предаването "Гласът на България" наистина открива и развива звезди. Това го научиха много от участниците в него. Само от последния сезон, който приключи преди няколко месеца, има вече няколко изпълнители със свои авторски парчета. Това е страхотен успех за тях и говори отлично за шоуто. Един от най-зашеметяващите успехи е на Кристиан Грънчаров. 21-годишният младеж, който достигна до полуфиналите в "Гласът на България", вече си има песен с видеоклип към нея. Парчето е кръстено "Завинаги", като и текстът, и музиката са на Крис. Аранжиментът пък е на DJ Borche. Продуцент е музикалната компания на Владимир Ампов - Графа. Именно последният бе в основата на доброто представяне на Кристиан в "Гласът на България". Там той му беше ментор и във всеки кръг го класираше по-напред и напред. Явно Графа сериозно е харесал таланта на Грънчаров, защото вече работи с него и извън музикалния формат. Нещо, което не прави за първи път. Влади има навика да си харесва участници от свои предавания и да ги прави звезди. Най-яркият пример е Михаела Филева, която изгря в "Х Фактор", когато продуцент беше Ампов. Кристиан Грънчаров е гласен от Графа за новия тийн идол на България. Много девойки се превъзнасят по него и в това му е надеждата за пробив. От същия сезон на "Гласът на България" вече започнаха своя поход към върховете и други участници. Победителят Радко Петков издаде първия си сингъл, озаглавен "Ябълката на раздора". До седмица пък ще излезе дебютът и на Мишо Мишев. Песента му е направена отново от Графа. Симона Загорова също ниже успехи след "Гласът на България". Там тя достигна до полуфиналите, но с майка й Глория продължават да творят хитови дуети. Явно този музикален формат е фабрика за таланти. Все пак да не забравяме, че и Цветелина Грахич излезе именно от там, когато продуцент беше Слави Трифонов.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.