Помните ли победителката от "Гласът на България" Кристина Иванова: Ето как взриви мрежата!

https://goreshto.net/novini/pomnite-li-pobeditelkata-ot-glasat-na-balgariya-kristina-ivanova-eto-kak-vzrivi-mrezhata/51020 Goreshto.net
Помните ли победителката от "Гласът на България" Кристина Иванова: Ето как взриви мрежата!

Кристина Иванова разтърси всички със силните си думи!

Победителката от "Гласът на България" Кристина Иванова, която преди години впечатли всички с уникалния си глас, днес ни разтърси с думите си. Ето какво сподели Криси в мрежата, след като вече се радва на успешна кариера, но и не забравя да се интересува от случващото се около нея: "Знаците са ясни... Планетата просто ще се “отърси” от всички нас.. В Австралия “отърсването” ще е едно, другаде - друго. Когато не пазим планетата си става така... Жалко е за онези, истински невинните, на снимките долу, които ще изстрадат толкова много, заради човешката глупост.. заради човешката алчност. Понякога, след поредната новина за някоя си държава, забраняваща използването на пластмаси и найлони в определена сфера, си казвам, че ще успеем да се спрем навреме. Че ще ни дойде акъла. Или след поредния филм с тематика “Аватар”.. - “Ето, започват да се сещат. Ще успеем, ще оправим нещата...”. След поредната статия за възстановилия се с “цели” 3% озонов слой. След поредната ферма отказваща се от кожодерството за скъпи безсмислени помпозни палтенца и шалченца от животни.. или мигли от норки, че най-красиви били от тях... аххх, ще се побъркам! После се връщам в реалността. Тази, в която с всяка година изчезващите видове нарастват драстично. Реалността, в която някой си малоумник е решил, че могат да се печелят пари от комплексари, за сметка на вече редки видове животни... Знаете - иначе правим резервати, но вътре, срещу определена сума ПАРИ, пускаме убиец с пушка да види сметката на въпросния рядък екземпляр... а после човека неминуемо се снима с трупа му, за да се похвали какъв е герой... Безброй примери мога да дам за тази жестока реалност. За този жесток човек. И глупав. И имащ се за най-върховното и величествено същество на този свят... Може би просто няма смисъл. Може би не съм права и може би няма да се сетим навреме. Може би наистина трябва да се случи “отърсването” и всичко да започне отначало... Защото когато не пазим планетата си става така...", сподели Кристина Иванова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.