Потрес: Лъсна истината за гаджето на Джулиана Гани! (Илиян контролира всяка нейна стъпка - виж тук)

https://goreshto.net/novini/potres-lasna-istinata-za-gadzheto-na-dzhuliana-gani-iliyan-kontrolira-vsyaka-neyna-stapka-vizh-tuk/50550 Goreshto.net
Потрес: Лъсна истината за гаджето на Джулиана Гани! (Илиян контролира всяка нейна стъпка - виж тук)

Половинката на Джулиана Гани се оказа скрита лимонка!

Истинска бомба гръмна днес, когато близки до Джулиана Гани и гаджето й Илиян Найденов разкриха реалното му лице. Наученото потресе всички, тъй като се оказа, че фитнес инструкторът на практика контролира всяка стъпка на силиконката. Новината съобщи сайтът hotarena.net като се позова на информация от достоверни източници. Вярваме или не, те разказаха, че Илиян е стъпил здраво на шията на Малката Джулка и не й дава да диша. Той държал не само профилите й във Фейсбук и Инстаграм, но дори и мобилния й телефон. Всеки път, когато Джулиана Гани пуска статус от свое име в някоя от мрежите, всъщност го правела не тя, а Найденов. Същото било и с телефонните й повиквания, смс-и и прочие. Ревнивецът държал да знае всичко за любимата си и не давал и муха да бръмне покрай нея без негово съгласие. Най-големи проблеми обаче създавал мачото при работните ангажименти на Джулката. Той се опитвал да й внуши, че е огромна звезда и трябва да взима много повече пари за рекламите и фотосесиите си. Така Гани се оказала лишена от отношения с някои фирми, с които работела в миналото. Всички се дразнели от наглостта на Илиян и предпочитали да стоят настрани и от двамата. Припомняме, че де факто Найденов няма чак такива редовни, стабилни и високи доходи. Той написа една книга, която рекламира изцяло с помощта на любимата си и понякога пуска платени реклами на продукти в мрежата. Това обаче далеч не е достатъчно, за да се издържа като баровец и да тъне в лукса, за който мечтае. Познати на Джулиана Гани са убедени и шушукат, че вероятно половинката й опитва да си прави пиар на неин гръб. И изобщо не става дума за такава голяма и чиста любов, каквато претендира, че изпитва. Всъщност Гани и Найденов се загаджиха точно, когато той написа и издаде книгата си. Съвсем скоро след това те обявиха връзката си, а красавицата се раздели с бившия си съпруг Станимир Ташев. Дано историята с него не се повтори и с новия й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.