Потресаващи разкрития за Мис България 2017 Тамара Георгиева! (ето чия снахичка се оказа + МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/potresavashti-razkritiya-za-mis-balgariya-2017-tamara-georgieva-eto-chiya-snahichka-se-okaza-mnogo-snimki/50131 Goreshto.net
Потресаващи разкрития за Мис България 2017 Тамара Георгиева! (ето чия снахичка се оказа + МНОГО СНИМКИ)

Тамара Георгиева е новата Мис България 2017 - за радост или не?!

Откакто 24-годишната Тамара Георгиева беше коронована за Мис България 2017 в Рейнбоу Плаза в събота вечер, мрежата ври и кипи. Подобно нещо не сме виждали никога. Не бихме могли да го сравним дори с победата на Антония Петрова преди години. Някак си даже тогава потребителите се показаха по-благосклонни към бившата г-жа Бередин. Само за ден милиони българи във Фейсбук скочиха и директно протестираха срещу избора на победителка на Мис България 2017.

Обидите, епитетите и квалификациите за Тамара Георгиева са наистина многобройни. И наистина повече от гадни. Да, определено това не е начинът да изразиш мнението си, защото не е редно да се обижда жена. Която и да била тя.

В случая обаче народът изригна срещу явната несправедливост и фактът, че толкова свежи, млади и красиви момичета бяха натикани в девета глуха. За да изпъкне... нечия снаха. Да, оказа се, че Тамара Георгиева има връзка с големия син на уважаваната Катя Роуз - собственичката на прочутата Rose Fashion House. Става дума за чаровника Стивън Роуз, чието гадже се води Тамара от няколко години. "Е, какво да се прави. Така е в България. Трябва да се угоди на разни хора и да се съобразяваш с нечии интереси. Жалко, но факт. Още като се появи девойката стана ясно, че е добре да "зарадваме" свекърите й", разкри член от журито на конкурса. По думите му, в случая не може да се говори за директен натиск, камо ли заплахи от страна на близките на победителката. А просто за типичната "мила, родна" черта да се подмажем сами на богатите. Отделно от думите на участника в журито обаче, сайтът blife.bg цитира свои достоверни източници. Според които самата Тамара Георгиева на няколко пъти се похвалила, че е броила цели 20 000 лева за победата. И просто нямало как да не се окичи с короната. Кое от двете твърдения е вярно, не се знае. А може би има и трета истина, за която тепърва ще се чуе. Безспорното в случая е едно - Тамара определено има перфектни мерки за манекен и е идеална за модния подиум. Но за Мис България 2017 трябва да се превърне в любимка на хората. Което, вижда се и от самолет, е мисия невъзможна. Интернет продължава да гърми и да прелива от коментарите на бесни потребители.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.