Потресаващо: Мегз взриви мрежата с това разкритие за Тото от СкандаУ! (ударът е брутален - виж тук)

https://goreshto.net/novini/potresavashto-megz-vzrivi-mrezhata-s-tova-razkritie-za-toto-ot-skandau-udarat-e-brutalen-vizh-tuk/50287 Goreshto.net
Потресаващо: Мегз взриви мрежата с това разкритие за Тото от СкандаУ! (ударът е брутален - виж тук)

Мегз стигна много далеч в глупостите си за Тото от СкандаУ!

Дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз разтърси мрежата преди часове. Този път обаче тя отиде твърде далеч в мръсотията и опитите си да навреди на Тото от СкандаУ. Коко Шанел от Раковски си позволи да удари Йонислав Йотов под кръста, при това по най-подлия начин. А причината за постъпката й е съвсем безобидно селфи, което Тото си направи в центъра на Пловдив, пред един от магазините й. Както виждате на снимката, рапърът е застанал пред витрината на бутика на Мегз и позира доста комично. С празен поглед, леко идиотски и странна поза на тялото, Тото от СкандаУ очевидно се майтапи с Мигленчето. Известна с болезненото си чувство на гордост и патологична обидчивост, Каканашева моментално реагира. Първо тя пусна няколко поста в профила си, на които написа, че видиш ли, Тото искал да се цани за Ангел на Мегз. Но нямало да му се отдаде, освен с типичните за него измами. После тя сама изтри постовете си, за да ги замени с друг. Крайно обиден и подмолен такъв. С привидно мил тон, Мегз се извини на всички, че не е сдържала яда си и е реагирала остро на Тото. И дори се опита да го оневини, милата... "Почувствах се зле, защото разбрах, че постъпвам точно като него. А не искам да действам в състояние на афект. Разбрах, че преставам да бъда идолът и примерът, за който ме смятат толкова много хора и се извинявам. Всъщност този, който агресира най-много, той има нужда от любов. Тото е имал доста трудно детство. В училище са го малтретирали и много са му се подигравали затова, че е наполовина ром. Предполагам, че затова сега се държи така", "състрадателно" каканиже Каканашева. Която, на практика, постави на Тото от СкандаУ етикета "циганин". Феновете на Йонислав Йотов, а и доста от доскорошните симпатизанти на Мегз са категорични, че по-ниско от това няма накъде да падне. "И от Танзания, и от Патагония да е Тото, пак е в пъти по-достоен и читав човек от тази раковска селянка. Злобата й ще я изяде. А опитите да я прикрие под маската на благородна девица я правят още по-смешна", коментират потребители в мрежата.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.