Позор! Близки на Кристин Илиева отвратени от Дивна: Това, което направи след катастрофата, е гнусно! (скандални разкрития)

https://goreshto.net/novini/pozor-blizki-na-kristin-ilieva-otvrateni-ot-divna-tova-koeto-napravi-sled-katastrofata-e-gnusno-skandalni-razkritiya/50308 Goreshto.net
Позор! Близки на Кристин Илиева отвратени от Дивна: Това, което направи след катастрофата, е гнусно! (скандални разкрития)

Дивна страшно разочарова приятелите и близките на Кристин Илиева!

Зверската катастрофа, която предизвика певицата Дивна, превърна живота на приятелката й Кристин Илиева в ад. Както и на семейството на пострадалото момиче, за спасяването на чиито крака продължават да се борят лекарите от ВМА в столицата. Макар и виновна за инцидента, Дивна се отърва невредима. Цялото зло се стовари върху плещите на красивата манекенка. Чиято единствена "вина" е, че се е доверила на изпълнителката и се е качила в колата й. Както вече стана ясно, Дивна е карала с превишена скорост автомобила си и на всичко отгоре е тръгнала да изпреварва друга кола. Изгубила контрол над управлението и кошмарът се случил. Не това обаче, а нещо съвсем друго потресе близките до Кристин Илиева хора, пише вестник "Таблоид". "Първо - Дивнето така и не се е появила в болницата, за да види приятелката си. Как му казвате на това?! Гадно и гнусно е. Кой нормален човек не би се поинтересувал какво се случва. Още повече, когато е виновен. И второ - Дивна най-безсрамно сменя показанията си пред полицията вече десетки пъти. За да отърве кожата", коментират вбесени близки до обкръжението на Кристин. Пред органите на реда Дивна първо обяснила, че е била избутана от друг автомобил. После казала, че се опитала да избяга от хвърчащ срещу нея камион в отсрещното платно. А после пък изведнъж си "спомнила", че колата й влязла в огромна дупка, която предизвикала инцидента. Само че от дупката и следа няма, тъй като автомобилът на Дивна по ходовата част и джантата си е съвсем наред. Близките на Кристин Илиева се канят да заведат дело срещу Дивна, потресени от безотговорността й, пише вестник "Уикенд". Според приятели на моделката, това ще е най-малкото, което могат да преприемат, за да обезщетят момичето за тежките травми. Които може да си носи цяла година, както стана ясно наскоро. Макар че никакви пари не биха могли реално да върнат времето назад, нито да изтрият зловещите преживявания на хубавата Кристин.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.