Позор: Лили Иванова не се поклони пред Тончо Русев, написал най-хубавите й песни! (ето как изригнаха в мрежата + МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/pozor-lili-ivanova-ne-se-pokloni-pred-toncho-rusev-napisal-nay-hubavite-y-pesni-eto-kak-izrignaha-v-mrezhata-mnogo-snimki/50329 Goreshto.net
Позор: Лили Иванова не се поклони пред Тончо Русев, написал най-хубавите й песни! (ето как изригнаха в мрежата + МНОГО СНИМКИ)

Лили Иванова за пореден път разочарова колеги и почитатели!

Днес България се сбогува с един от най-великите си таланти - големия Тончо Русев. Тъгата и болката от кончината му обаче бяха съчетани и огромно с възмущение от хората, заради Лили Иванова. А именно - тя така и не отиде да се поклони пред този, който написа почти всичките й песни. И, на практика, я направи звезда. Всички очакваха, че примата на родната естрада ще отиде на поклонението в Зала "България" и на опелото в храм "Свети Седмочисленици", съобщи агенция ПИК. Но не, от Лили нямаше и следа. Певицата изпрати единствено китки - голям красив букет от бели калии, върху които на лентата пишеше името й. Толкова!... Всички се питат какво е попречило на звездата да изпрати Тончо Русев в последния му път. Припомняме, че дори много старата Стоянка Мутафова бе летяла със самолет преди няколко години, за да уважи добрия си приятел и колега Георги Калоянчев в последния му път. Лили Иванова обаче не го направи. А мрежата завря от възмутените коментари на потребители, които не я извиняват. "Срам за Лиляна Иванова, че не отиде да се поклони пред човека, написал най-хубавите й песни. Що за сърце трябва да имаш?"... "Тази жена няма душа, а буца лед. Нищо не заслужава, още по-малко хитовете, които написа специално за нея този голям композитор. Срам! Срам и позор!", гневят се българи в интернет. За разлика от нея, всички наши известни творци отидоха да поднесат почитта си към Тончо Русев. Веселин Маринов, Орлин Горанов, Данчо Караджов, Хайгашот Агясан, Михаил Белчев и Кристина Белчева, Панайот Панайотов и много други плакаха пред затворения ковчег на Маестрото. Тончо Русев завинаги ще остане в сърцата на българите с огромното богатство, което ни остави. Благодарим ти, Маестро! Светъл да е пътят на душата ти!... Лили Иванова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.