ПОЗОР: Обявиха брака на Деси Банова и Плевнелиев за еднополов! (България е в шок - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/pozor-obyaviha-braka-na-desi-banova-i-plevneliev-za-ednopolov-balgariya-e-v-shok-snimki/50418 Goreshto.net
ПОЗОР: Обявиха брака на Деси Банова и Плевнелиев за еднополов! (България е в шок - СНИМКИ)

Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха определени като еднополово семейство!

Чутовен скандал разтресе обществеността , когато Деси Банова и Росен Плевнелиев бяха окепазени публично пред цялата страна. Бракът им, който бе сключен в неделя, беше обявен за еднополов. А бившият президент за... не точно мъж. Да, няма лъжа и измама. Твърдението, при това изнесено в заглавие, лъсна на страниците на агенция ПИК. А написаното си има и автор. Подписано е с името Данка Радева, за което не се наемаме да твърдим дали е реално, или е псевдоним. Въпросната Данка Радева твърди на всеослушание, че в родината ни се е сключила официално първата джендър сватба между Росен Плевнелиев и Деси Банова.

Тя описва президента на една от сватбените снимки като балетист, заел известната стойка "па-дьо-дьо"... И аха да направи шпагат, както уж си личало от фотото му с булката Деси Банова.

Синоптичката пък от своя страна е описана като "малко бременна" и много "неопетнена", едва ли не мъж не видяла. Разбира се, последното е казано повече от иронично и злобно саркастично. За да се затвърди представата на народа за първата по рода си подобна сватба у нас, бяха намесени водещата Гала и половинката й Стефан Николов. Които умилени, шиели гоблен с пасторалния сюжет на венчавката. А сребърни клончета били пришити като мото на композицията им, с надпис "Да живее Истанбулската конвенция!"... Всичко дотук, от първата до последната дума, е преразказано от "творбата" на авторката Данка Радева в агенция ПИК. Само може да предположите броя на възмутените коментари под статията и погнусата на потребителите в мрежата. За тотално нелепо и просташко го счетоха дори и тези, които не долюбват особено Плевнелиев. "Как не ви е срам, г-жо Радева, да пишете по тоя начин за двама уважавани личности.Страшно много паднахте в очите ми и се изложихте. Като решите нещо да пишете, мислете, ако пък нещо не ви достига в главата, просто се откажете, за да не ви четем глупостите!". "Данке, никога не е късно да станеш за резил. Ти показа как за отрицателно време един човек може да се превърне в хуманоид. Бой се от Бога, Данке! Бой се от Бога! Повръща ми се от нечистоплътни хора като тебе", възмутиха се българи в мрежата. Които ние от Goreshto.net в случая подкрепяме на сто процента! Всяко нещо си има граници!... Деси Банова

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.