ПОЗОР: Разкриха огромната лъжа на Слави Трифонов! (милиони българи са в шок - виж тук)

https://goreshto.net/novini/pozor-razkriha-ogromnata-lazha-na-slavi-trifonov-milioni-balgari-sa-v-shok-vizh-tuk/50413 Goreshto.net
ПОЗОР: Разкриха огромната лъжа на Слави Трифонов! (милиони българи са в шок - виж тук)

Слави Трифонов успя да ни направи на ахмаци, потребители изригнаха!

Шоумен номер едно у нас Слави Трифонов изнесе поредния си грандиозен концерт в Лондон, заедно с Ку-ку бенд. Той беше ситуиран в най-голямата зала на Острова, където досега кракът на родна звезда не беше стъпвал. Не това е важното в случая обаче, а обещанието на Дългия да дари приходите от концерта си на родителите на деца с увреждания. Странно защо, до момента никъде не е заявено официално колко билета са били продадени за шоуто на Ку-ку бенд и Слави Трифонов. А още по-малко стана ясен точният размер на приходите. Темата повдигна собственикът на агенция ПИК - Недялко Недялков. И не само я повдигна, но директно обвини Слави Трифонов в огромна и нагла лъжа. И задоволяване на политически амбиции на гърба на болните и отчаяни хора. "Който иска да помага, помага. Не е нужно да оревеш орталъка и гръмогласно да повтаряш как ще дадеш всичката си печалба на онеправданите. А дори не назоваваш реалната сума", категоричен е Недялков.

И, разбира се, поиска да узнае точните цифри - в продажби на билети и усвоени средства от концерта. Колко точно от тях са били или ще бъдат предоставени на хората. Защото интернет сайтовете си "харесаха" едни 3 милиона лева и ги преписаха на Трифонов, без никакви доказателства.

"Какви 3 милиона, какво чудо?! Откъде дойдоха тези 3 милиона? Може да са 3, може и да са 30, че и 300 дори. Важното е, че никой не може да провери това. И винаги ще се изнесе информация, угодна на него самия", убеден е Недялко Недялков. Собственикът на ПИК хвърли и огромната бомба с разкритието за основната и единствена цел на Слави Трифонов. По думите му, Дългия хвърля едни пари, но не в полза и помощ на майките, а за сваляне на правителството. "На него, както и на Мая Манолова, не им дреме за тези хора. Въпросът е не кой ще им помогне, а кой ще ги употреби най-добре за своите си егоистични цели. Развяват болката и мъката им като патриотично знаме и това е позор", гневи се Недялков. И завършва с плашещото, но и логично твърдение, че в мига, в който Слави Трифонов се докопа до властта, на минутата ще забрави тези, за които "реве" в момента. Разбира се, всеки има право на мнение. Във форумите могат да се видят милиони коментари - в подкрепа или против позицията на Недялко Недялков. Едни плюят Слави Трифонов, други крещят "Осанна". Какво е вашето лично мнение, може да споделите в края на текста. Слави Трифонов

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.