Позор: Сестрата на Митко Цонев в кома, а няма кой да приюти детето й! (къде са Деси Цонева и близките, малкият спи в полицията)

https://goreshto.net/novini/pozor-sestrata-na-mitko-conev-v-koma-a-nyama-koy-da-priyuti-deteto-y-kade-sa-desi-coneva-i-blizkite-malkiyat-spi-v-policiyata-2/50033 Goreshto.net
Позор: Сестрата на Митко Цонев в кома, а няма кой да приюти детето й! (къде са Деси Цонева и близките, малкият спи в полицията)

Случващото се със сестрата на Митко Цонев и 9-годишния й син е потресаващо!

От дни сестрата на покойния Митко Цонев е в тежка кома в "Пирогов". Теодора Цонева - голямата дъщеря на Анахид Тачева и Коста Цонев направи опит за самоубийство, а състоянието й в момента е повече от критично. Теодора Цонева е погълнала голямо количество антидепресанти. В съчетание със също толкова голямо количество алкохол. Дали го е направила, за да подсили ефекта от хапчетата, не е ясно. Но лекарите се борят за живота й и не дават никакви прогнози към момента.

Грозното и потресаващо обаче е, че в същия този миг, 9-годишният син на Теодора Цонева - Давид, буквално живее в полицията. Малчуганът е прибран в 4-то РПУ, а униформените търсят приемно семейство, което да го подслони, съобщава агенция ПИК.

Знае се, че майката на Митко Цонев и Теодора - Анахид Тачева е в Щатите при другата си щерка, носеща нейното име. Не е ясно дали тя изобщо е запозната с драмата, разиграваща се у нас. Мащехата на Теодора - Ели Цонева заявила, че няма възможност да приюти детето. Странното е, че вдовицата на Митко Цонев - Мариана Цонева и щерка му Деси Цонева не са направили необходимото, за да подадат ръка на момченцето. Както знаем, журналистката Деси Цонева също е родител, а синът й е почти на същата възраст като детето на леля й. "Как е възможно?! Как може да се остави едно малко дете да бъде размятано като прани гащи по полиция и районни управления, докато майка му бере душа?! Толкова ли няма кой да го вземе в дома си и едно легълце с една топла супа да му даде?! Страшно е това, което се случва", коментират потребители по форумите. До момента няма никакво изявление от страна на роднините на Теодора Цонева - било то близки или по-далечни. Припомняме, че сестрата на Митко Цонев има още едно дете - щерка, която обаче е по-голяма от Давид и е в чужбина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.