Позор: Този Джино ли бил пример за подражание?! (ето ви я любимата звезда на България - ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/pozor-tozi-dzhino-li-bil-primer-za-podrazhanie-eto-vi-ya-lyubimata-zvezda-na-balgariya-potresavashti-snimki/50178 Goreshto.net
Позор: Този Джино ли бил пример за подражание?! (ето ви я любимата звезда на България - ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Джино Бианкалана беше провъзгласен за пример на младите хора у нас!

Аплодисменти, фойерверки, възгласи на възхищение... Всичко това се изсипа върху "звездната" глава на Джино Бианкалана снощи. Когато сред всички останали участници в Биг Брадър той бе провъзгласен за любимата звезда на България. Какво ли не чухме за него и най-вече колко различен, достоен и невиждан за нашите ширини бил. Ако това, което виждаме в момента обаче, е истинският Джино, то трябва три пъти "Ура" да викаме. И да се молим да продължи да бъде невиждан у нас. Тези снимки бяха публикувани във фен страницата на формата, от фенове, които са потресени. "Джентълмен?! Кавалер?! Скромен и добър младеж?!... Все се е говорило за тихите води, но ето на - вижте си го хубаво сега вашия победител", пишат потребители в мрежата.

Както е видно, снимките на Джино не са нито преправени, нито колаж. Те очевидно показват моменти от неговата представа за веселие и забавление, както и за визия. Да си кажем правичката, сегашната му е в пъти по-добра от това, което ни се сервира тук.

"Не се чувствах добре на рождения си ден, защото хората, с които бях, не ми харесваха. Всички вътре бяха лицемери и аз го усещах много добре. Пиеше се, пушеше се, а аз не правя нито едно от тези неща. Просто това не е моята среда и не са моите хора", каза самият Джино днес при Гала в предаването "На кафе". Чудно коя ли му е средата на Бианкалана, след като хората, които го заобикалят на снимките, а и той самият, изобщо не си импонират с предишните му съквартиранти. Колкото и да се напъваме, няма как да открием прилики нито с Ернестина Шинова, нито с Ритон, нито със Станимир Гъмов, нито дори със Светлана Василева или Моника Валериева. Харесва ви или не, победата на Джино е факт. Едни я приемат, други я отричат и са готови да се закълнат, че е била нагласена. Което и от двете да е вярно, май и този път сбъркахме жестоко. И избрахме грешния победител, убедени са фенове на Биг Брадър. "Коцето бил чалгар, а Фънки простак. Сигурно!... Да ни е честито тогава това нещо и да си го гледаме с кеф. Само че едва ли някой би желал да види децата си в подобен вид, трябва да е луд", коментират потребители по форумите. Джино

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.