ПРЪСНА: Андреа се пусна дибидюс в мрежата! (нейна ли е дупарата или фотошоп - МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/prasna-andrea-se-pusna-dibidyus-v-mrezhata-neyna-li-e-duparata-ili-fotoshop-mnogo-snimki/49993 Goreshto.net
ПРЪСНА: Андреа се пусна дибидюс в мрежата! (нейна ли е дупарата или фотошоп - МНОГО СНИМКИ)

Андреа реши да провокира за пореден път, но отзивите са противоречиви!

Месец преди мача на Кубрат Пулев с Антъни Джошуа на 28 октомври, половинката му Андреа реши да поизлъска имидж. Всички знаем, че откакто напусна Пайнер, рейтингът на Теодора Андреева рязко се срина. И дори дуетното парче, което направи със Сузанита, не успя да я изкачи отново на върха. Андреа донякъде си вкара автогол, тъй като след излизането на "Строго забранено" всички започнаха да обсъждат само и единствено Сузи Мурад. А присъствието на Андреа остана незабелязано. Може би точно затова Тедито реши да извади "тежката артилерия" и да свали дрехи и задръжки. Каквото и да си говорим, в България това е крайна мярка и гаранция, че ще те забележат. Така че ето я и нея - почти дибидюс, разхвърляла маркови одежди и навряла дупарата си в обектива. Андреа показва, че още не е за изхвърляне. И вместо да точат лиги по някакво си 14-годишно момиченце с още неразвити докрай прелести, феновете й трябва да осъзнаят коя е "кралицата". Снимките на Андреа в мрежата определено предизвикаха множество отзиви. Стотици са тези, които се облизват пред монитора и квичат: "Ой, котьооо!", докато съзерцават фотосите на знойното гадже на Кубрат Пулев. Никак не са малко обаче и тези, които прихнаха в неудържим кикот. Твърдо убедени, че това е поредния път, в който певицата яко е платила на компютърен спец, за да сътвори чудо с фотошопа. "Абе, хора, малоумни ли сте?! Колко пъти я гледаме тази певачка по клубове и други участия. Как нито веднъж на живо не е такава, каквато се пуска в мрежата. Такава дупара е направила, че четворка белот може да се играе на нея, а със снимките ни хвърля прах в очите. Ще й се на милата да има такова барабанче, но първо ще трябва да спре хамбургерите", смеят се потребители по форумите. Обсъждано е не само тялото, но и лицето на половинката на Кобрата. Което според мнозина на живо прилича на пълнолика месечина, а във Фейса е "издялкано" наполовина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.