Пред дома й се тълпят: Лечителката от Камено посреща болни и изпраща здрави! (Без пари! Носим само 5 литра вода)

https://goreshto.net/novini/pred-doma-y-se-talpyat-lechitelkata-ot-kameno-posreshta-bolni-i-izprashta-zdravi-bez-pari-nosim-samo-5-litra-voda/49694 Goreshto.net
Пред дома й се тълпят: Лечителката от Камено посреща болни и изпраща здрави! (Без пари! Носим само 5 литра вода)

Лечителката от Камено се е зарекла да помага на всеки нуждаещ се и то напълно безвъзмездно!

Наричат я лечителката от Камено. Някои я определят за чудо, други за феномен. Самата тя казва се себе си, че просто е Надя Андреева от Камено. Малко градче, което се намира на 20-ина километра от Бургас. До 1991-ва година Надя е живеела напълно нормално и е работила в завода за захарни изделия край градчето й. Щом усетила Божествената енергия и разбрала, че може да лекува болести, напуснала работа и се отдала на призванието си.

Едва ли някой може да я нарече шарлатанка. Просто, защото лечителката от Камено не иска пари за помощта си. От хората, които идват при нея, не взима дори 1 лев. Моли само за две неща.

Първо - всеки, който я потърси с цел лечение, трябва да вярва. Да вярва в силата на Господ и Вселенското могъщество. Чак след това да повярва и на нея самата. И да знае, че тя наистина може да го излекува - с Божията помощ. А второто условие е, когато болен или семейството му я посещават в дома й, да носят със себе си 5 литра вода. Водата може да е съвсем обикновена, от чешмата. Не е нужно да е филтрирана или минерална, тъй като Надя Андреева я зарежда. След това я връща на човека или роднините му, а болният трябва да пие от нея в течение на пълни три месеца. По количество, което самата лечителка от Камено ще му определи. "Вече заредената вода я давам само на болния или на близките му и то лично. Не я отстъпвам, нито изпращам по чужди хора или куриер. Тя е предназначена единствено за страдащия и за никой друг", обяснява Надя. Лечителката от Камено е получила стотици благодарности за чудодейната си способност. Тя е излекувала успешно хора, страдащи от болести на белия дроб, черния дроб, бъбреците, жлъчката, проблеми с очите и кожата, неврози и женски проблеми. [caption id="attachment_7066" align="alignright" width="260"]лечителката от Камено Лечителката от Камено Надя Андреева лекува безплатно всички![/caption] Най-силно я благославят тези, които е спасила дори от рак. Поради засиления интерес към нея и тълпите от хора пред дома й, Надя моли първо да бъде потърсена по телефона, за да запише час на съответния човек. "Велика е тази жена! Посреща болни, а изпраща здрави. Цял живот няма да ни стигне, за да й се отблагодарим", пишат изцерени българи по здравните форуми в мрежата. Телефоните на Андреева НЕ СА импулсни: 0884 640 389, 0896 010 543

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.