Преди часове! Думите на Крисия Тодорова взривиха Фейсбук!

https://goreshto.net/novini/predi-chasove-dumite-na-krisiya-todorova-vzriviha-feysbuk/49150 Goreshto.net
Преди часове! Думите на Крисия Тодорова взривиха Фейсбук!

Малката Крисия Тодорова направо взриви мрежата!

Талантливата 9-годишна Крисия Тодорова, която за няколко седмици се превърна в невиждана любимка на цялата страна и дори на редица популярни личности като Златка Райкова, певицата Камелия и ред други, днес за пореден път взриви социалната мрежа.

Фейсбук потребителите ще избухнат в нечувана надпревара, провокирана от последния статус на Крисия, който е публикуван преди около 3 часа. В него малката чаровница на практика влиза в ролята на работодател, който търси "служители".

krisia1Крисия Тодорова е обявила конкурс за администратори на официалната й фен страница. Ще бъдат харесани и избрани двама души, с които сладураната ще общува само чрез лично съобщение. Това е и условието, изписано на стената й - всички кандидатури за админи на страницата да бъдат изпратени под формата на лично съобщение или чат.

Разбира се, далеч сме от идеята, че малкият сладкиш сам ще общува с мераклиите за мястото, а вероятно всички контакти ще се осъществяват от нейни близки и доверени хора.

krisia

Десетки потребители в социалната мрежа вече са харесали "обявата" на Крисия Тодорова, а може да се предположи, че личната й поща вече е задръстена от кандидати за неин администратор. Наетите хора ще се грижат за поддръжката на страницата и постването на актуални събития и снимки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.