Преди минути: Би Ти Ви с извънредно изявление за "Шоуто на Слави"! (Бомбата избухна)

https://goreshto.net/novini/predi-minuti-bi-ti-vi-s-izvanredno-izyavlenie-za-shouto-na-slavi-bombata-izbuhna/50441 Goreshto.net
Преди минути: Би Ти Ви с извънредно изявление за "Шоуто на Слави"! (Бомбата избухна)

От Би Ти Ви излязоха с извънредно съобщение за "Шоуто на Слави"!

Истинска бомба хвърли не друг, а самата Би Ти Ви. Която преди минути излезе с официално изявление за "Шоуто на Слави". Многобройните писания и твърдения, че шоуменът няма да поднови договора си с медията за идния сезон, накараха телевизията да проговори. Винаги досега Слави Трифонов е преподписвал договора си с Би Ти Ви в края на август, преди началото на летния отпуск. Този път обаче няма да го направи. Просто, защото двете страни вече са преподписали. Да, враговете на Дългия може да си затворят устите . От Би Ти Ви съобщиха, че "Шоуто на Слави" остава в ефир. То ще се върне през есента с нов сезон, а договорът, който вече са подписали, е в рамките на една година. Всъщност това е и различното в момента, защото доскоро Трифонов и медията преподписваха за минимум две или повече години. "Такива преподписвания на договори за удолжаване на трудовите правоотношения с външни продуценти, е нещо съвсем нормално. И дори задължително при всички телевизии", обясниха от ръководството на Би Ти Ви.

А главният изпълнителен директор на медията Флориан Скала потвърждава и повтаря думите си от преди: "Разбира се, че той и шоуто му ще се върнат на екран есента. Тази телевизия е домът на Слави Трифонов. Аз искрено уважавам огромния успех на предаването и професионализма на водещия вече толкова години", заяви Скала.

Изявлението на Би Ти Ви остави с отворени усти мнозина, които вещаеха краха на шоуто. И обвиняваха Дългия в "драпане" към властта. Интересно е как те ще коментират фактите и с какви очи ще продължат да бълват глупостите за Трифонов и влизането му в парламента. Повече от ясно е, че няма как той да бъде едновременно водещ в национална медия и лидер на партия. И ако новината накара едни да се пръснат от яд и злоба, то милиони други, обичащи Слави и шоуто му, заслужено ликуват.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.