Преди минути: Ето какво е състоянието на Слави Трифонов след тежката операция! (истината шокира хиляди)

https://goreshto.net/novini/predi-minuti-eto-kakvo-e-sastoyanieto-na-slavi-trifonov-sled-tezhkata-operaciya-istinata-shokira-hilyadi/49861 Goreshto.net
Преди минути: Ето какво е състоянието на Слави Трифонов след тежката операция! (истината шокира хиляди)

Слави Трифонов се подложи на тежка операция в събота!

Слави Трифонов претърпя тежка операция в събота. Шоумен номер едно е бил настанен в болница със спешна операция на крака, за която обаче до снощи никой не подозираше. Истината разкри Иво Сиромахов, който изненадващо цъфна като водещ в "Шоуто на Слави". "Това, което мога да кажа е, че операцията е тежка. Слави обаче се възстановява и всички ние му желаем скорошно оздравяване", съобщи Сиромахов и остави втрещени хиляди зрители. Както вече стана ясно, операцията на Слави Трифонов е следствие на дългогодишните му проблеми с краката и двигателната способност. Дори по-точно казано ще е двигателна неспособност, тъй като в последно време Дългия буквално не можеше да стои изправен, камо ли да върви. По време на трите концерта в Арена Армеец той положи неистови усилия да се представи на ниво, след което обаче се е почувствал крайно зле. Много по-зле и от преди. Което е наложило спешната операция. Причината да се превърне в полуинвалид е жестокият инцидент, който претърпя преди седем години в Стара Загора преди концерт. Тогава Слави Трифонов падна в банята и счупи тазобедрената си става. Сложиха му четири винта на крака, но положението ставаше все по-тежко. Преди минути излезе и последната информация за състоянието на обичания шоумен. Тя шокира мнозина, тъй като стана ясно, че Слави ще трябва да остане на легло поне няколко месеца. Което моментално спира появата му в шоуто поне до есента. Доброто в случая е, че така или иначе предаването трябва да излезе в полагаемия си годишен отпуск. А това ще съвпадне с лечението на Слави Трифонов. Всички от екипа и феновете му стискат палци операцията да е била успешна и след възстановителния период той да проходи нормално. Без болки и куп лекарствени медикаменти, които приемаше досега. Ние му пожелаваме същото и още много години здраве и успехи!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.