Преди минути: Гала проговори за бебето, което чака! (ето как се чувства + реакцията на Мари)

https://goreshto.net/novini/predi-minuti-gala-progovori-za-bebeto-koeto-chaka-eto-kak-se-chuvstva-reakciyata-na-mari/49753 Goreshto.net
Преди минути: Гала проговори за бебето, което чака! (ето как се чувства + реакцията на Мари)

Гала проговори за новината, която цяла България коментира от дни!

Вече дни наред цяла България коментира сензационната новина за бременността на Гала. Водещата на "На кафе" е на първа страница на почти всички медии. Но причината за еуфорията е не толкова фактът, че е заченала. А това, че бебето се появява чак след 50-ия й юбилей. Припомняме, че Гала чукна половин век през февруари. И макар да не й личи, навлезе във втората половина от живота си. Водещата е горда майка на порасналата си вече дъщеря Мари Будева и обичана жена от половинката си Стефан Николов. Който също има щерка от първия си брак. Това, което липсваше в семейството на Гала и Стефан, беше само едно общо дете. И ето, че то вече е на път, тъй като водещата е бременна в четвъртия месец. Преди да бием фанфарите обаче, трябва да направим "малкото" уточнение, че бременността на Гала се оказа... само в главите на жълтите издания. Не скубете коси и не ревете, но истината е, че водещата на "На кафе" си няма и идея, че носи дете в корема си. Самата тя признава пред колеги и приятели, които й честитят, че е изумена. Но не от чудото, че е забременяла на 50 лазарника, а от фантазията на някои репортери. Които дори обявиха, че дъщеря й Мари Будева тръпне в очакване на бъдещото си братче и сестриче. "Да, Мари наистина реагира на новината, но реагира със смях. Свикнала е вече, че ме забременяват ако не всяка година, то поне през година. Винаги съм казвала, че ми се иска да имах още едно дете. Особено от Стефан, когото обожавам. Но истината е, че не се получи, когато му беше времето. А сега вече разсъждавам трезво и обективно", заявява Гала.

Разбира се, тя не изключва възможността жена да зачене на почти всяка възраст, защото чудеса се случват, а и няма нищо кой знае колко странно. Ако това се случи с нея обаче, тя ще бъде тази, която ще го съобщи.

"Какво ли не съм чела и не чета за себе си. Преди време се дразнех, а сега чак ми става смешно. Какво пък - дай Боже да се окажат прави! Едно дете винаги е щастие и смисъл. Казва го от сърце, защото моят смисъл е Мари", признава Гала.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.