Преди минути: Корнелия Нинова с важно съобщение в мрежата!

https://goreshto.net/novini/predi-minuti-korneliya-ninova-s-vazhno-saobshtenie-v-mrezhata/50856 Goreshto.net
Преди минути: Корнелия Нинова с важно съобщение в мрежата!

Корнелия Нинова направи важно изявление преди минути!

Важно изявление за един от най-красивите родни градове - Девин, направи Корнелия Нинова преди минути. Ето какво заяви лидерът на БСП:

"Голямата грижа на БСП и на национално ниво, и в Девин е здравеопазването. С наша помощ, преди няколко години спасихме Девинската болница, но това не е достатъчно. Общинските болници в цялата страна са в пълен колапс, затова екипът на Здравко Иванов се е ангажирал да работи за подобряване на условията в болницата и обучението на персонала.

Това казах на среща с жители на община Девин. Дълг на политиците е в такива отдалечени и планински райони да се въведат „защитени болници”. Преди няколко дни имах спор с министъра на здравеопазването заради лъжата, че се увеличават заплатите на медицинските сестри. Преброих в изказването му поне 9 пъти думите оборот и печалба, но нито веднъж не чух здраве. За управляващите здравеопазването е оборот и печалба и докато болниците са търговски дружества, ще бъде така. И в Девин медицинските сестри бяха излъгани. Никъде няма увеличение на заплатите. Не спирайте натиска, защото колапсът в здравеопазването е заплаха за националната сигурност. Природните ресурси на Девин трябва да се използват от общината и приходите от води, пещери и природни богатства да остават при хората. Общинските земи и пасища трябва да се дават на местни хора, защото община Девин има потенциал за развитие на земеделието и животновъдството. Горите са голямо богатство за Девин- затова ги пазете, спрете незаконната сеч. Кандидатът ни за кмет на община Девин Здравко Иванов е умен, честен, професионално подготвен човек и е отдаден на това- да работи за добруването на родното си място. Листата ни за общински съветници съчетава младост и опит, разум и професионализъм и те заслужават вашата пълна подкрепа. Девин е община с големи възможности, които вместо да се развиват, се убиват. Големият потенциал на общината са природата и нейните хора. Здравко и екипът му ще работят да задържат хората в Девин чрез безплатни детски градини, помощ за млади работещи семейства, стипендии за студенти по медицина, които след това да се върнат тук и да работят в болницата, помощ за възрастните и по-добри социални услуги", заяви Корнелия Нинова.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.