Прекрасно! Вижте какво се случва с Мис Вселена след титлата /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/prekrasno-vizhte-kakvo-se-sluchva-s-mis-vselena-sled-titlata-snimki/49179 Goreshto.net
Прекрасно! Вижте какво се случва с Мис Вселена след титлата /СНИМКИ/

Габриела Ислер впечатли с визията си и в Индонезия

Невероятната обиколка на света от страна на Мис Вселена 2013 продължава. Неотразимата Габриела Ислер посети Индонезия, където се запозна обстойно с културата на тази страна, научи Goreshto.net. Габи се срещна и с Мис Индонезия 2013, като двете станаха много бързо доста близки и се забавляваха по индонезийски.

Габриела Ислер е венецуелка и е на 25 години. Тя спечели престижния "Мис Вселена" през ноември и от тогава се радва на огромна популярност. Хубавицата спечели Диамантена корона за 120 хил. долара. Напълно си я заслужава. Вижте колко е прелестна в Индонезия.

[caption id="attachment_3006" align="aligncenter" width="300"]Miss-Vselena Габриела Ислер - радостта за окото[/caption] [caption id="attachment_3007" align="aligncenter" width="300"]Мис Вселена (вляво) и Мис Индонезия (вдясно) Мис Вселена (вляво) и Мис Индонезия (вдясно)[/caption] [caption id="attachment_3008" align="aligncenter" width="300"]Толкова прелестни Толкова прелестни[/caption] [caption id="attachment_3009" align="aligncenter" width="300"]Габриела Ислер изучава индонезийската култура Габриела Ислер изучава индонезийската култура[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.