Премазаната от Дивна Кристин: Рухнала съм, не мога да позная лицето си! Виждам катастрофата отново и отново (четете тук)

https://goreshto.net/novini/premazanata-ot-divna-kristin-ruhnala-sam-ne-moga-da-poznaya-liceto-si-vizhdam-katastrofata-otnovo-i-otnovo-chetete-tuk/50373 Goreshto.net
Премазаната от Дивна Кристин: Рухнала съм, не мога да позная лицето си! Виждам катастрофата отново и отново (четете тук)

Прекрасната Кристин Илиева даде първото си интервю за вестник "168 часа" след катастрофата с Дивна!

Красивата манекенка Кристин Илиева, която беше не потрошена, а направо размазана от катастрофата на певицата Дивна, даде първото си интервю. Прекрасното момиче си е вече у дома, след като се наложи да претърпи няколко сложни операции в Турция. И добре, че отишла там, защото родните лекари не направили нищо за краката й. Нещо повече - тук Кристин се сдобила с тежка инфекция на костите, големи открити рани, липсващи меки тъкани и голяма декубитална рана на петата. Мила родна картинка... За огромно щастие обаче днес Кристин Илиева върви към подобрение. Да, кракът й още е с частична парализа и не може да го движи нормално, а физиотерапиите ще продължат през следващите две години. Въпреки това Кристин признава, че се чувства по-зле душевно, отколкото физически. Тя сподели, че не може да си познае лицето в огледалото, все едно оттам я гледа друг човек. "Винаги съм била весела, жизнена. А сега съм рухнала напълно, имам паникатаки и постоянно виждам сцената на катастрофата отново и отново. Спомням си всичко с най-малки подробности, но не мога да говоря, заради досъдебното производство. Беше чудовищно", разказва младата красавица. В този етап от живота й мечтата й е само една - да седне сама, да си върже обувките и да се изкъпе права. Нещо, което всички правят ежедневно, без да знаят какво щастие имат. Кристин Илиева обаче не пожела да говори за Дивна. Името й сякаш буди отново ужаса от цялата ситуация и тя умишлено го избягва. Не иска и да гледа често краката си, защото дори към момента гледката не е никак лицеприятна. "Имаше много моменти, в които си мислех, че това е краят. Мислех, че няма да мога да продължа напред вече. Но сега, когато отново съм си у дома след близките и приятелите ми, нещата вече не изглуждат чак толкова черни", опитва да се усмихне Кристин Илиева.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.