Премиершата Линда Петкова с палат за 1 милион с 4 спални в Канада! Остави го на сестрите си

https://goreshto.net/novini/premiershata-linda-petkova-s-palat-za-1-milion-s-4-spalni-v-kanada-ostavi-go-na-sestrite-si/47206 Goreshto.net
Премиершата Линда Петкова с палат за 1 милион с 4 спални в Канада! Остави го на сестрите си

Съпругата на премиера Кирил Петков – Линда, е оставила зад гърба си огромно имение на стойност 1 милион лева, за да се радва на дупките по пътищата в България. Първата дама разполагала цял живот с лукс от 4 спални, две бани и двор от 10 дка, където е прекарала детството си заедно със своите сестри близначки – Шерил и Даяна.

Днес ранчото е оценено на над 584 000 долара, но… стои празно. Линда е решила да загърби живота си в Канада и вече има България за своя родина, както неведнъж е казвала. Откакто майка й пък починала, изобщо не е стъпвала в имението. Останал е в него да се шири единствено баща й, който си е направил малка пивоварна, с която да отвлича вниманието си от липсата на семейството му.

Двете сестри на Линда по-често му ходят на гости задно с децата, докато премиершата не е стъпвала от години, пише „Уикенд“. Тя не намира смисъл да си ходи в Канада, след като е далеч по-лесно сестрите й да й дойдат на гости. Татко й обаче все още не е идвал.

А Линда се зарича, че един ден ще се откаже от наследствения си имот и ще го остави на близначките, като благодарност за грижите към баща й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.