Преслава направи нещо сензационно насред снимачната площадка

https://goreshto.net/novini/preslava-napravi-neshto-senzacionno-nasred-snimachnata-ploshtadka/49216 Goreshto.net
Преслава направи нещо сензационно насред снимачната площадка

Певицата Преслава изненада всички с отказ да следва сценария към свой видеоклип

Невероятно чудо реши да предприеме красивата Преслава. Тя отказа да последва сценария на "Режим неприлична". Певицата трябвало да целуне страстно по устата един от фотомоделите във видеоклипа, но прехвърлила тази задача на своята гримьорка, съобщава списание "Блясък".

Демонстрацията на морал от страна на Преслава се оказа доста шокиращо не заради друго, ами заради факта, че това се случи насред снимачната площадка. Очевидно Жоро Бирмата влияе положително на Преси. Тя е луда по него и даже и във видеоклип не може да му изневери.

[caption id="attachment_3326" align="alignright" width="300"]Presi Преслава не пожела да следва сценария на "Режим неприлична"[/caption]

Напоследък прекалено много се изговори и изписа за здравословното състояние на Преслава, разбра Goreshto.net. Причините се дължат на рязкото отслабване на фолк дивата, което удиви всички. То продължава и в момента, но най-вероятно здравословните проблеми нямат нищо общо, а просто певицата е влюбена и желае да изглежда прекрасно за своя възлюбен.

Постъпката на Преслава по време на снимките на клипа също изглежда като подбуда от любов. Оказва се, че и поп-фолк изпълнителки могат да бъдат моногамни. Въпросът е дали в случая Преси не прекалява с тази моногамност. Все пак да целуваш непознати е част от професията на Преслава, както и на всички личности от шоубизнеса.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.