Преслава в криза, отива на психолог

https://goreshto.net/novini/preslava-v-kriza-otiva-na-psiholog/49281 Goreshto.net
Преслава в криза, отива на психолог

Преслава изведнъж бе налегната от странен и необясним песимизъм!

Странен и необясним песимизъм налегна една от най-успешните ни поп фолк диви Преслава. Напоследък тя все по-често изпада в състояние на меланхолия и тъга, което притесни близките й и с пълно право. А очевидци разкриха, че в скоро време Преслава ще потърси услугите на специалист психолог, за да си помогне да преодолее тягостното чувство.

Причината за странната депресия на Преслава бил фактът, че тя все повече се бояла за кариерата си и за момента, в който ще бъде изместена от по-добра и красива своя колежка, както вече го направи чаровната Галена.

[caption id="attachment_3907" align="alignright" width="300"]Преслава ще потърси помощта на специалист, за да се отърве от страха и тревожността си Преслава ще потърси помощта на специалист, за да се отърве от страха и тревожността си[/caption]

Според запознати, всичко тръгнало от приказките за физическото й състояние и упреците на медии и фенове, че вече не изглежда толкова добре, колкото преди. Преслава наистина отслабна толкова драстично, че чак се стопи, но вместо да й изръкопляскат за новата фигура, дори почитателите й я порицаха, че е заприличала на анорексичка.

"Това, че я укоряват постоянно за вида й я плаши. Преслава все повече се бои от момента, в който на участията й няма да се събират толкова хора и песните й няма да се слушат. Защото тя вярва, че славата й е дадена от късмета, а не толкова от личните й амбиции и труд", разказват приятели на певицата от Пайнер.

Самата Преслава обаче била категорична, че музиката ще бъде с нея завинаги, защото това е единственото, което обожава да прави. Дори и звездният й миг да приключи, тя щяла да продължи да пее, дори и в някой обикновен ресторант, споделят близки до нея.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.