Пример за щерка си?! Мария се опипва и целува с новия си публично! (Евала, Марче! Гущеров поне има приличие - СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/primer-za-shterka-si-mariya-se-opipva-i-celuva-s-noviya-si-publichno-evala-marche-gushterov-pone-ima-prilichie-snimki/50104 Goreshto.net
Пример за щерка си?! Мария се опипва и целува с новия си публично! (Евала, Марче! Гущеров поне има приличие - СНИМКИ)

Мария бързо се ориентира в живота и вече намери третия си мъж!

Чевръсто се оказа миньончето на Пайнер - Мария. Месеци след уж тежкия и болезнен развод, плюс грижите за малката Марая, певицата успя да върже... третия си мъж. Дали ще се стигне до брак още не е ясно, но каквато е опитна, като нищо ще го завлече пред олтара. Преди да се е усетил.

Новото завоевание на певицата също е млад. Марчето не си пада по чичковци, поне на този етап от живота си. Настоящият й любим е с доста атрактивна визия и супер сериозна професия. Това е хирургът д-р Панче Димитриев.

Нека името му да не ви шашка - красавецът е доктор от Македония, който обаче работи и живее от известно време в Пловдив. Тъкмо в града на тепетата е била и първата му среща с Мария още преди тя да влезе в Къщата на Вип Брадър 2017. Излишно е да уточняваме, че Панче не само е хубав, но и богат. Така като се сещаме за бившите й съпрузи, беден сред тях не помним. Но и това е съвсем нормално - човекът трябва за "огън жена" да се грижи и дъщеря й да гледа. Няма как да се получи ако не е добре подплатен финансово, коментират близки до изпълнителката източници. Дотук няма нищо лошо. Мария е свободна жена и показа приятеля си. Само че поведението й нещо не се връзва с образа на сериозна дама и отговорен родител, който демонстрира във Вип Брадър. Помним, че там не искаше една обикновена мисия да приеме, за да не срами щерка си Марая. Любопитно е какъв точно пример ще даде на детето като стотици я видяха да се натиска, опипва и целува с Панче. На публично място. Двамата буквално изпотиха околните в нощен клуб като си разменяха страстни целувки. Панче съвсем спокойно я опипваше през кръста, а после по-надолу и я целуваше с жар. А Мария, ухилена до уши, мяташе чупки в кръста и се раздаваше като за световно, разкриха свидетели пред "България днес". Ако съдим и по косата, която наскоро Отварачката изруси, нещо намирисва, че копира визията на конкурентката си Светлана Василева. А, както знаем, тя е бъдещата втора съпруга на Християн Гущеров. Дали чувствата на Мария към Панче са истински, или просто се опитва по тийнейджърски да му натрие носа - това ще разберем тепърва.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.