Прочетете я бавно 7 пъти: Тази молитва затваря болестите и нещастията зад 7 ключалки! (запазете я, защото помага)

https://goreshto.net/novini/prochetete-ya-bavno-7-pati-tazi-molitva-zatvarya-bolestite-i-neshtastiyata-zad-7-klyuchalki-zapazete-ya-zashtoto-pomaga/50095 Goreshto.net
Прочетете я бавно 7 пъти: Тази молитва затваря болестите и нещастията зад 7 ключалки! (запазете я, защото помага)

Тази молитва ни пази от болести, нещастия и негативна намеса в живота!

Успокойте се, поемете въздух, помислете за себе си и за най-близките си хора. А след това бавно и спокойно седем пъти прочетете тази молитва. Тя е толкова силна, че затваря болестите и нещастията зад седем ключалки. Представете си, че вашият дом, семейството ви и вие самите, сте обвити от прозрачен пашкул, който е излян от добра енергия. Колкото по-истински си го представите, толкова и влиянието на тази молитва ще бъде по-силно. Защото има нещо, което не бива да забравяме. И то е, че Бог и Света Богородица бдят над нас всяка минута. Но имат един едничък съвет - да вярваме в тях. Да вярваме в Божествената сила и в това, че ако гледаме и се отнасяме с добро към света и Вселената, то и тя ще ни отвърне със същото. Чудодейната молитва ще намерите под този текст под формата на снимка. Нарочно сме я поставили така. Копирайте си я и си я запазете някъде на сигурно място. Така ще може да си я четете всеки път, когато почувствате нужда от Божията помощ или се усетите изправени на кръстопът. Ние вече го направихме, направете го и Вие! И не забравяйте да прекръстите пространството около Вас, както и себе си, след нейния прочит. Нека Бог да ни пази и да бди над нас и любимите ни хора! Амин!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.