Професор Вучков изплака най-голямата си болка

https://goreshto.net/novini/profesor-vuchkov-izplaka-nay-golyamata-si-bolka/49316 Goreshto.net
Професор Вучков изплака най-голямата си болка

Професор Вучков разкри най-голямата си болка в своя живот! Той много страда, че така и не е успял да има свои деца, но се радва, че е срещнал голямата любов!

Вече на 70-годишна възраст професор Вучков си дава равносметка за много неща в своя живот. Най-голямата болка за него се оказва липсата на собствени деца, научи Goreshto.net. През всичките тези години той сам се е възпирал да има деца, защото не бил срещнал истинската любов. Точно любовта е в основата на децата, смята Юлиян Вучков, и затова не си е позволил да има собствени досега.

Професорът е имал изключително тежко детство, пише Skandalno.net. Два пастрока са се изредили в дома му, но той не намерил общ език с никого от тях. Те били твърде жестоки към него и му придали комплекс, свързан със семейството. Това е другата основна причина професор Вучков да няма семейство толкова години.

[caption id="attachment_4170" align="alignright" width="300"]Професор Вучков винаги ще страда, че няма деца, но поне срещна любовта Професор Вучков винаги ще страда, че няма деца, но поне срещна любовта[/caption]

В момента тв водещият е щастлив, тъй като най-после е срещнал голямата любов, макар и чак на тази въраст. Той живее с жена на име Диана, която много го обичала и давала всичко за него. За жалост обаче тя не може да заличи най-голямата му болка в живота, тъй като Диана е на 52 години и вече й е минало времето за раждане.

Така професор Вучков остана без поколение цял живот, което е голямата му мъка, както споделя той. Все пак обаче срещна любовта, което също е нещо прекрасно.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.