Простите българи направиха Кобилкина богата: Виж по колко кихат за капките й за пари и любов! (мрежата изригна - ще се сбъркате)

https://goreshto.net/novini/prostite-balgari-napraviha-kobilkina-bogata-vizh-po-kolko-kihat-za-kapkite-y-za-pari-i-lyubov-mrezhata-izrigna-shte-se-sbarkate/49896 Goreshto.net
Простите българи направиха Кобилкина богата: Виж по колко кихат за капките й за пари и любов! (мрежата изригна - ще се сбъркате)

Наталия Кобилкина мина всички граници на това, що се води здрав разум!

Напористата и амбициозна психоложка Наталия Кобилкина от години цоца български жени, които се е заела да превръща в гейши, милионерки, принцеси и каквото се сетиш още. Става дума за нейните вече почти ежедневни семинари, уебинари и прочие нари..., през които в рамките на няколко часа тя ги запознава с "вселенските" си мъдрости и техники за успех. Как да се отключиш към света и вселената, как да промениш аурата си и да започнеш да привличаш към себе си щастие, любов и пари. Как изведнъж да станеш красива. Как да се ожениш за милионер, въпреки че още живееш на село и ринеш оборска тор. Как от чистачка в хотел изведнъж да се програмираш на вълна изобилие. И не след дълго вече да разхождаш токчета по Пето Авеню като милионерка. Тези, а също още и още чудеса обещава Наталия Кобилкина на родните жени. И е категорична, че непременно и винаги магията се получава. Е, разбира се, срещу заплащане. Да не мислите, че тези висши техники, схеми и мантри се предават току-така?! Абсурд! В зависимост от това какво желаеш за себе си, плащаш цената. А тя обикновено варира от 100 до 500 лева на човек. Туй то! Ако щеш. А ако не щеш, стой си цял живот в обора и плачи на турски сериали, гушнала котката в скута си. Без мъж, без пари, без перспектива... Магията на Наталия Кобилкина ли е толкова безотказна или българите сме много, ама много прости - отговорът на този въпрос го оставяме на вас. Не е изключено обаче Кобилкина да прави статистическо преброяване на глупаците в България.

Няма друг начин, по който да си обясним новия й бизнес. А именно продажбата на малки шишенца с капки. И то не какви, а капки за пари, капки за милионери, капки за любов, капки за брак с богаташ, капки за зачеване, капки за задържане, капки за мерак и капки за далак...

Ако още не сте чули, това е самата истина. Кобилкина се е заела да превърне всеки българин в милионер и то само срещу 60 лева. Толкова струва шишенцето с мистериозна и магична течност, която трябва да капете под езика си сутрин и вечер, пише вестник "Уикенд". Слагат се точно 7 капки - ни повече, ни по-малко. И да не забравите, че час след това не трябва да ядете и пиете, защото иначе парите, любовта или късметът ще ви се изплъзнат. Ама вие ще сте си виновни за това. Срещу 50 лева Кобилкина лекува жени, които са пренебрегвани от мъжете си или страдат от липсата на мъж до себе си. Няма проблем - шишенцето ще ги оправи. Най-евтини са капките за гейши и принцеси. Давате нищо и никаквите 40 лева, но пък после няма да се познаете - вместо вие да се грижите за другите, другите ще се грижат за вас. Любопитно е обаче едно. Защо след като вчера мрежата изригна бясна срещу Кобилкина и нейното "капково напояване" на мозъците български, тя внезапно свали продуктите от така добре направения каталог в сайта си?!... Язък! Толкова труд отиде на вятъра, поне за сега. Сигурни сме обаче, че ако сте сред тези, които на всяка цена искат да осмислят живота си, няма проблем. Все ще може да измолите и да закупите някое шишенце по време на поредния уебинар. Не знаем дали тези шишенца ще ви превърнат в милионери, но Наталия със сигурност ще я направят богата. При това без да се налага да си ги капе под езика.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.