Провериха с ултразвук: Щитовидната ми жлеза е вече нормална, отне ми 2 месеца! (как не сме знаели за този лек)

https://goreshto.net/novini/proveriha-s-ultrazvuk-shtitovidnata-mi-zhleza-e-veche-normalna-otne-mi-2-meseca-kak-ne-sme-znaeli-za-tozi-lek/50465 Goreshto.net
Провериха с ултразвук: Щитовидната ми жлеза е вече нормална, отне ми 2 месеца! (как не сме знаели за този лек)

Щитовидната жлеза ми е съвсем нормална вече и то само след два месеца!

Проблемите с щитовидната жлеза са кошмар за все повече жени. В наши дни, в следствие на стреса, мръсния въздух, некачествената храна и още, и още..., възрастовата граница на заболяванията на жлезата става все по-ниска. Знаем, че проблемите с щитовидната жлеза влияят буквално на целия организъм и всичките ни органи. Те засягат храносмилането, обмяната на веществата, апетита, кожата, косата, ноктите, кръвообращението и редица други. Оказа се обаче, че има рецепта, която много от нас не са знаели досега (признаваме си, че и ние я чуваме за първи път). С нейна помощ обаче щитовидната жлеза възстановява нормалните си функции след само два месеца. Изпробвали този лек, дами като Павлина Нейчева и Яница Николова от Варна казват, че като че ли живеят нов живот. За по-сигурно не се доверили само на личните си усещания, а отишли и на ултразвук. Който отчел напълно нормална и правилно функционираща щитовидна жлеза.

Не знаем дали е чудо, или огромната сила на природата, която кой знае защо още подценяваме, но ето я рецептата, ако искате да я опитате и вие.

За целта са нужни съвсем малко неща като мед, елда и орехови ядки. И трите съставки трябва да се смесят задължително в много чист емайлов съд като първо смиламе една чаша елда до съвсем хомогенно състояние. Важно е да се знае, че не бива да се използва брашно от елда, защото липсата на черупките на елдата в него губи от лечебната си сила. Ореховите ядки също се натрошават хубаво, почти до прах. След което се смесват с елдата и се заливат с мед. Количеството на трите продукта трябва да бъде едно и също. Щом е вече готова, сместа се прехвърля в стъклен буркан и се затваря хубаво. От нея приемаме три пъти на ден преди хранене по една лъжица и това продължава цял един месец. Другото важно условие е, че от същата смес веднъж седмично се храним цял ден. Ядем 24 часа само това и не приемаме нищо друго, освен вода. Това нещо го правим два месеца - месец лъжичка всеки ден и два месеца по един ден в седмицата само на сместа. Житовидната жлеза ще ви бъде благодарна. щитовидната жлеза

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.