Радина Кърджилова: Ако изгубя и това бебе, ще полудея

https://goreshto.net/novini/radina-kardzhilova-ako-izgubya-i-tova-bebe-shte-poludeya/49448 Goreshto.net
Радина Кърджилова: Ако изгубя и това бебе, ще полудея

Красивата Радина Кърджилова отново носи детето на Деян Донков, но този път внимава много, защото още един аборт ще й дойде прекалено много...

Хубавицата Радина Кърджилова не би понесла чисто психически още един аборт. Актрисата е успяла да зачене от любимия си Деян Донков за втори път, съобщава "Всеки ден". Този път обаче тя изключително много внимава за здравето си, защото повече от всичко на този свят желае да роди бебе и да бъде майка.

"Много съм щастлива. Винаги съм искала свое дете. Намалих сериозно работата, за да се грижа за здравето си. Не ми се мисли, ако се случи нещо на бебето. Просто бих полудяла. Затова си стоя предимно вкъщи в момента." - е споделила Радина Кърджилова пред своя приятелка.

[caption id="attachment_5213" align="aligncenter" width="300"]Радина Кърджилова се притеснява за своята бременност Радина Кърджилова се притеснява за своята бременност[/caption]

Goreshto.net припомня, че преди известно време също излезе информация, че звездата от "Стъклен дом" е бременна, но в последствие е пометнала. Слуховете вещаеха, че е Радина го е приела много тежко. Това обаче не повлия на любовта й с Деян Донков и двамата продължиха да бъдат заедно, за да се стигне до втората бременност на Кърджилова. Дано този път успее да износи бебето си и най-после да има дете.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.