Радина Кърджилова: Предателството на Луиза винаги ще ме преследва

https://goreshto.net/novini/radina-kardzhilova-predatelstvoto-na-luiza-vinagi-shte-me-presledva/49383 Goreshto.net
Радина Кърджилова: Предателството на Луиза винаги ще ме преследва

Радина Кърджилова вечно ще помни какво се случи и как приятелството й с Луиза Григорова е рухнало!

Жалко, когато едно доста добро приятелство си отива, но това е част от живота. Радина Кърджилова от година не е приятелка с Луиза Григорова, научи Goreshto.net. Двете се отдалечиха след авантюрата на Луиза със Стефан, който е бившият на Радина. Изненадващо или не, Кърджилова възприе това като предателство, въпреки че тя вече излизаше с Деян Донков по това време.

"С Луиза вече не сме близки. Тя ме предаде, но така е в живота. Не й се сърдя и отдавна простих, но няма как да забравя. Дано намери любовта, както аз съм я открила. Пожелавам й го." - е разкрила Радина Кърджилова пред свои доверени хора.

[caption id="attachment_4698" align="aligncenter" width="300"]Kardjilova-Grigorova Радина Кърджилова не ще забрави предателството на Луиза Григорова[/caption]

Самата Луиза Григорова призна в телевизионния ефир, че вече не поддържа контакт с Радина Кърджилова, но не пожела да поясни каква точно е причината. И как да иска, след като очевидно става дума за предателство от нейна страна.

Някога Радина и Луиза бяха нераздели. Често след снимките на "Стъклен дом" те са се запивали по нощни заведения, но тогава и двете бяха малко по-младички. Както често става обаче, отново се доказа, че любовта може да развали всяко приятелство.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.