Раят на Илиана Раева и Сираков рухна: Чудовищни обвинения към семейството запалиха мрежата! (виж тук)

https://goreshto.net/novini/rayat-na-iliana-raeva-i-sirakov-ruhna-chudovishtni-obvineniya-kam-semeystvoto-zapaliha-mrezhata-vizh-tuk/50420 Goreshto.net
Раят на Илиана Раева и Сираков рухна: Чудовищни обвинения към семейството запалиха мрежата! (виж тук)

Илиана Раева и Наско Сираков са на тузарска почивка в Гърция, докато у нас мрежата кипи!

Раят, в който живеят Илиана Раева и Наско Сираков, рухна за миг. Докато двамата са на поредната си почивка в слънчева Гърция, а златното момиче поства снимки и клипчета на красотата, тук мрежата ври и кипи. Причината са скандалните и дори шокиращи обвинения към семейството им, предизвикани от необмислен пост на Славея Сиракова. Голямата им дъщеря успя да разбуни духовете с величаене на Слави Трифонов и "нациско" (както мнозина го определиха), изказване за родителите на деца с увреждения. След чутовния скандал, който предизвика, Славея изтри поста си, но коментарите и бунта на потребителите останаха. Илиана Раева и Наско Сираков със сигурност ще останат потресени от това, което се пише за тях днес. Духовете разбуни журналистката Соня Колтуклиева, която отправи директни обвинения към спортното семейство.

Колтуклиева изригна в профила си срещу думите на Славея, която нарече щерка на двама души, възползващи се постоянно от държавата. Хора, които се слагали на всяка власт, за да си уредят живота.

"Родителите на Славея станаха милионери, защото държавата винаги е плащала за хобито им. Защо Илиана Раева чака на държавата и взима огромни субсидии от спортното министерство, а не издържа отбора си по художествена гимнастика с частни дарения?!", пише Соня Колтуклиева. След което продължава и с обвинения към Наско Сираков, който разчитал на политическите си връзки, протекции и държавна подкрепа в начинанията си. По думите на Колтуклиева, Сиракови целят да защитават Бойко Борисов и гафа му с "да ми се махат от главата" майките от палатковия лагер. "Изцепката на Славея е политическа акция. И понеже нейните родители постоянно се слагат на властта и то на всяка власт, явно така са възпитали и щерка си. Която се озова в дрехите на нацистка", директно заяви Соня Колтуклиева. Любопитно е как ще приемат скандала Илиана Раева и Наско Сираков. Особено златното момиче, което е известно с непримиримостта си към всеки, осмелил се да петни честта на фамилията. Илиана Раева

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.