Райна сбъдна мечтата си /СНИМКИ/

https://goreshto.net/novini/rayna-sbadna-mechtata-si-snimki/49243 Goreshto.net
Райна сбъдна мечтата си /СНИМКИ/

Райна направи една своя мечта реалност и е безкрайно щастлива

Фолк певицата и вече риалити звезда Райна осъществи своя мечта. Тя посети Дубай, където се наслади на нови екзотични места, които до този момент не бе виждала. Райна за първи път се озовава в Дубай, споделя самата тя във Facebook, където е написала, че е сбъднала една от мечтите си.

Към този момент Райна е необвързана, но пък в Дубай тя се наслаждава на компанията на своята близка приятелка Велина. Двете са посетили най-различни места, както виждаме от снимките. Гледката си заслужава, дори и само заради двете прелестни дами на снимките.

Goreshto.net ви предлага да нажежите страстите с малко женска красота, гледайки Райна в Дубай.

[caption id="attachment_3605" align="aligncenter" width="300"]Райна сбъдна мечтата си и видя Дубай Райна сбъдна мечтата си и видя Дубай[/caption] [caption id="attachment_3608" align="aligncenter" width="300"]Прелестни дами насред Дубай! Срамота, няма ли мъже за тези красавици?! Прелестни дами насред Дубай! Срамота, няма ли мъже за тези красавици?![/caption]

Райна винаги е показвала, че желае да се развива както професионално, така и личностно. Именно затова тя посети Дубай. Ново място, нова тръпка, нова емоция... Всичко това се нрави на красивата певица.

[caption id="attachment_3610" align="aligncenter" width="300"]Райна се радва на подводния свят Райна се радва на подводния свят[/caption] [caption id="attachment_3612" align="aligncenter" width="200"]Като в приказка Като в приказка[/caption] [caption id="attachment_3614" align="aligncenter" width="300"]Една щастлива фолк дива в Дубай Една щастлива фолк дива в Дубай[/caption]

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.