Разби: Наталия Симеонова свали 15 кг. в Америка! (обяви диетата за феноменална - виж тук)

https://goreshto.net/novini/razbi-nataliya-simeonova-svali-15-kg-v-amerika-obyavi-dietata-za-fenomenalna-vizh-tuk/50273 Goreshto.net
Разби: Наталия Симеонова свали 15 кг. в Америка! (обяви диетата за феноменална - виж тук)

Наталия Симеонова успя да отслабне там, където повечето качват!

Чудо ли е, какво е, но водещата Наталия Симеонова се топи като мартенски сняг. И сама не може да повярва на очите, кантара и огледалото си. За само два месеца Феята на любовта и доброто е успяла да смъкне цели 15 килограма от тялото си. При това в Америка - страната, в която обикновено хората отиват слаби и се връщат дебели. При Нати обаче нещата се оказват коренно различни, а тя отдава успеха си на две неща. Първото и най-важно е диетата, която днес определя за феноменална. А второто е фактът, че живее далеч по-спокойно до щерка си Вики и мъжа на живота си Денис Ризов. Както знаем, Наталия Симеонова замина за Щатите заради Виктория, която е студентка там. А и Денис Ризов прекарва по-голямата част от годината в къщата си зад океана, където движи бизнес за милиони. Но да се върнем към диетата на Наталия Симеонова, с която тя яко е подпалила фитила на приятелките си у нас.

Въпросната диета или режим на хранене се нарича с малко странното наименование "воинска диета". Ами, наистина си е за войни, защото трябва да свикнете да не приемате никаква храна цели 16 часа през деня. В осем часа обаче може да се храните с каквото си поискате.

Важно е да се знае, че тези 16 часа на течности и вода започват от сутринта и траят до 16 часа следобед. Първоначално е тежко, но си струва - особено ако си на работа и си ангажиран, времето направо лети. След 16 часа вече може да се яде почти всичко, дори и малко пица или спагети. Целта е храненията да бъдат разделени на два или три приема, а порциите да не бъдат прекалено големи. Задължително е само едно от тези хранения да бъде високо калорично, а останалите да се състоят от повече пресни и сурови зеленчуци, месо без тръстини и кожа, както и млечни продукти. Наталия Симеонова е осъзнала ползите от тази диета. И те са, че като се храниш така, след 16 часа глад, организмът приема всички необходими и полезни вещества от храните. И няма нужда да трупа мазнини, които след това се превръщат в килограми и сланини.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.