Разкош: Вижте как Илиана Раева отпразнува имения си ден! (СНИМКИ)

https://goreshto.net/novini/razkosh-vizhte-kak-iliana-raeva-otpraznuva-imeniya-si-den-snimki/49569 Goreshto.net
Разкош: Вижте как Илиана Раева отпразнува имения си ден! (СНИМКИ)

Илиана Раева и Наско Сираков събраха гости в луксозния си дом!

Илиана Раева отпразнува имения си ден с пищно тържество в луксозната семейна къща. Двамата с Наско Сираков бяха домакини за пример и посрещаха гостите си още пред прага на къщата. До тях неотлъчно бяха и двете им прекрасни дъщери Славея и Виолета, които приличаха на истински принцеси в красивите си рокли.

[caption id="attachment_6076" align="alignright" width="300"]Илиана Раева Илиана Раева бе най-обичаната жена на имения си ден[/caption]

Погледите обаче безспорно събра именичката Илиана Раева. Облечена в ефирна рокля в синьо и лилаво, съпругата на Наско Сираков приличаше по-скоро на сестра, отколкото на майка на щерките си.

Сред гостите на тържеството бяха най-близките хора на Илиана Раева и Наско Сираков, както и най-верните им приятели през годините. Красивата гимнастичка Мария Петрова бе сред гостите, но странно защо съпругът й Боби Михайлов не фигурираше на снимките. Може би вратарят на бившия национален отбор по футбол е имал спешен ангажимент и не е успял да присъства на купона.

[caption id="attachment_6077" align="aligncenter" width="225"]Илиана Раева целува ръка на свещеника Илиана Раева целува ръка на свещеника[/caption] [caption id="attachment_6078" align="aligncenter" width="198"]Именичката с двете си прекрасни дъщери Именичката с двете си прекрасни дъщери[/caption]

Сияеща от щастие, именичката Илиана Раева получи огромни букети и разкошни подаръци, но най-ценно от всичко бе вниманието на любимите й хора, които за пореден път засвидетелстваха уважението и обичта си към нея.

[caption id="attachment_6079" align="aligncenter" width="198"]Все по-влюбени един в друг Все по-влюбени един в друг[/caption] [caption id="attachment_6080" align="aligncenter" width="225"]Свещеникът чете молитва за здраве и живот Свещеникът чете молитва за здраве и живот[/caption]

Илиана Раева получи искрени похвали за приказно подредените маси и истинския домашен уют, който лъхаше от всяко кътче на зелената им градина.

[caption id="attachment_6081" align="aligncenter" width="300"]Илиана Раева посреща гостите в красивия си дом Илиана Раева посреща гостите в красивия си дом[/caption] [caption id="attachment_6082" align="aligncenter" width="300"]Ето я и Мария Петрова, но без Боби Михайлов Ето я и Мария Петрова, но без Боби Михайлов[/caption]

По-горд и доволен и от самата Илиана Раева беше само съпругът й Наско Сираков, който отдавна вече е еталон за грижовен и любящ съпруг. И това си е самата истина, тъй като след толкова години семеен живот, Илиана Раева и Наско Сираков са едни от малкото популярни българи, които успяват да преодоляват всички перипетии и да остават все така стабилни и влюбени един в друг - дори може би повече от преди.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.